World of Warcraft – Cataclysm (PC)

World of Warcraft: Cataclysm WOW
Introduktion til World of Warcraft
Til dem, der ikke kender til spillet i forvejen, vil vi her give en kort introduktion til rækken af World of Warcraft-udgivelser til PC.

Spillet handler om en krig mellem to parter; Alliancen og Horderne. Krigen har gennem tiden udviklet sig således, at ingen ved, hvad der oprindeligt blev kæmpet om. Nu kæmpes der i stedet for at overleve.

Grafikken i spillet er spektakulær med flotte, varierede landskaber, og spillerne opretter figurer, som de kæmper med i spillet.

World of Warcraft kan spilles på både Windows og Mac-platforme, men kræver dog en internetopkobling på min. 256 kbit. Spillet er opdelt i tre forskellige typer servere alt efter indhold. Servere, der baserer sig på PvP, er de mest udbredte (Player versus Player).

Hver race i WoW har sine egne områder, men ellers er de to kontinenter opdelt i omstridte zoner, hvor spillerne fra de to delinger frit kan angribe hinanden.

World of Warcraft: Cataclysm er den fjerde udgivelse i rækken af WOW-udgivelser. Læs evt. mere om spillet her: World of Warcraft Cataclysm Wow

Blizzard Entertainment lod for et stykke tid siden de mange WOW-hungrende fans få en forsmag
på, hvad der venter dem i den nyeste udgave af WOW-Cataclysm.

I stedet for at introducere en hel dynge nye klasser i spillet, vælger Blizzard at fokusere på to allerede-eksisterende klasser: Goblins og Worgen.

Chris Metzen, vicepræsident for kreativ udvikling i Blizzard Entertainment, løftede sløret for det nye spil foran 20.000 utålmodige fans, og Gamespot.com fik fingrene i en slags prolog til det kommende spil, som vi vil beskrive her.

World of Warcraft – Cataclysm

Cataclysm ændrer karakter i forhold til landskabet i spillet, og Deathwing, lederen af The Black Dragonfight, vender tilbage.

Med WoW Cataclysm håber Blizzard, at de kan ændre fejlene fra verdenen Azeroth fra den tidligere udgave af spillet. Hele den oprindelige verden i spillet bliver re-designet, og du kan forvente en hel række nye missioner.

Korte fakta om World of Warcraft – Cataclysm
To klasser:

Worgen – Arbejder sammen med Alliancen eller de ressourcefulde.
Goblin – Arbejder sammen med Horden.

Level Cap forbedret til 85
– Dette gør, at du kan opbygge flere færdigheder på en ny måde.

Klassiske zoner genskabt – De kendte zoner i kontinenterne Kalimdor og the Eastern Kingdom er blevet forandret for altid og er blevet opdateret med nyt indhold.

Nye high level zoner – Gå på opdagelse i nyåbnede dele af Verden inklusive Uldum, Grim Batol og the great Sunken City of Vashj’ir.

Nye race- og klassekombinationer – Oplev Azeroth som fx en gnom-præst, en blod-elf-kriger eller en af de aldrig tidligere sete kombinationer.

World of Warcraft – Cataclysm (PC) Trailer:

Udgivelsesdato: Det er endnu uvist, hvornår World of Warcraft – Cataclysm udkommer til PC og konsollerne.

Læs mere om World of Warcraft – Cataclysm.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: PC

2 kommentarer

  1. WTF i skriver det er den 5 ??? der er kun original, Burning Crusade, Wrath of the lich King også NU cataclysm, så vidt jeg kan tælle er det 1-2-3-4, 4 spil i serien og ikke 5 :p lær lige at tæl ^^

Der er lukket for kommentarer.