2010 FIFA World Cup South Africa (Nordic)

2010 FIFA World Cup South Africa (Nordic)

Ligeså sikkert som amen i kirken er det, at der udkommer et nyt FIFA-spil set i lyset af World Cup i fodbold i Sydafrika 2010.

Spillet bliver udgivet af EA Sports, som ifølge en kilde har knoklet hårdt i 12 måneder på at skabe det bedste FIFA-spil nogensinde!
Med FIFA World Cup 2010 får du chancen for at udleve dine drømme og kæmpe for dit land mod de mange andre nationer i Sydafrika.
Du kan gennemføre hele VM-turneringen, endda online, hvor du spiller mod fans fra andre dele af Verden.

EA Sports har lavet et godt stykke arbejde, og alle 199 lande, der var repræsenteret i VM-kvalifikationen er med i det nye spil. OBS! Så er det nye Fifa 11 snart ude!!

Hvordan skiller spillet sig ud fra det forrige FIFA 10?

Der er en del forskelle, som ifølge EA Sports selv er med til at forbedre og variere spillet fra forgængeren.
2010 FIFA World Cup South Africa

I alt drejer det sig om en liste på omkring 100 ting, store som små, som gør, at du som spiller får en bedre oplevelse af selve spillet.
Fx er vejret i Sydafrika regnet med i formlen bag det visuelle indtryk, spillet gør, ligesom, at der bliver skabt en karnavals-agtig atmosfære med fyrværkeri, konfettikanoner og LED Boards fyldt med sponsorreklamer. Præcis som man forestiller sig, det kommer til at foregå, når slutrunden starter til sommer.

En sjov detalje er, at hvert hold i det nye FIFA-spil har en træner med på sidelinjen, som kan råbe af spillerne og give dem instrukser.
Set ud fra et teknisk perspektiv er det overraskende, hvor meget grafikken er blevet forbedret siden sidst. En ny grafikmotor er med til at gøre spillerne mere realistiske, og dette er den største forandring i spillet, der bliver bedre og bedre efter hver udgivelse.

Som EA Sports sagde under præsentationen af spillet, er det første gang, VM-slutrunden i fodbold kan spilles online over hele Verden.
Hvordan det helt eksakt kommer til at foregå, er dog stadig lidt uvist. I store træk kan man dog sige, at der bliver en form for multiplayer-funktion, hvor du kan vælge dit yndlingshold og spille mod fans fra resten af Verden.

Som sagt, er det stadig lidt uvist, hvordan online-funktionen kommer til at udarte sig, men det er sikkert og vist, at denne del af 2010 FIFA World Cup South Africa bliver essentiel, idet forgængeren, FIFA 10, er blevet spillet over 300 mio. gange online!

Hvornår udkommer spillet, og er det kun til Playstation 3?
FIFA World Cup South Africa 2010 udkommer den 30. april 2010 til Xbox 360, PS3, Wii og PSP.

Læs mere om 2010 FIFA World Cup South Africa

2010 FIFA World Cup South Africa trailer:

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, playstation, PS3, XBOX 360

2 kommentarer

  1. Hej, er der nogen der kan forklare forskellen på på Nordic versionen og der alm. version??

Der er lukket for kommentarer.