Guild Wars II (PC)

Guild Wars 2
Guild Wars II er opfølgeren til det kendte spil Guild Wars og er i øjeblikket under udvikling af firmaet AreaNet.

Som noget nyt vil opfølgeren indeholde en ny grafikmotor, ændringer af karaktererne i spillet samt en forbedret PvP-funktion.
Folkene bag Guild Wars er de samme, som stod bag klassikere som Diablo, Warcraft, Starcraft og Battlenet.

Generelt kan det siges om Guild Wars, at det på mange måder minder om fx World Of Warcraft, dog uden månedlige omkostninger, hvilket ellers er normalt for online-spil.

Guild Wars adskiller sig også fra de andre spil vha. en særlig streaming-teknologi, der gør, at du ikke skal genstarte serverne for at opdatere, og dermed bliver du ikke forstyrret i at spille.

Plottet i spillet:
I generationer har der været i krig og kaos i landet Tyria. Fem store racer sloges for at tippe magtbalancen til hver deres fordel.

Men dragerne vågnede.

Med deres altoverskyggende magt skabte de ødelæggelse, og modstanderne blev holdt som slaver.

En udødelig drage ved navn Zhaitan genskabte nationen Orr og fremprovokerede jordskælv og tidevandsbølger, der ødelagde masser af byer langs Sorgens Hav.
Zhaitans hær gør alt for at nedkæmpe de fem racer i landet Tyria, og nu må de fem racer glemme fortidens stridigheder og stå sammen i kampen for at overleve.

Læs meget mere om Guild Wars II

Ændringer i spillet i forhold til den første udgivelse

Kontrol:
Kontrol-systemet er ændret betydeligt i forhold til den første udgave af spillet, særligt måden, du styrer musen på, er ændret.
Dette betyder, at du ikke længere kan klikke for at bevæge ting, hvorimod det stadig er muligt at fastlåse mål med musen.
Der bliver i det nye spil også mulighed for at glide og svømme.

Karakterer:
En karakter kan bruges til at spille alle funktioner i Guild Wars II, PvE, PvP og World PvP.
En spiller kan stadig have flere karakterer.

Nye racer i Guild Wars II:

Asura
Char
Human
Norn
Sylvari

Der er nye og anderledes racer i spillet, som har forskellige fordele og ulemper. Fx er Norn en såkaldt ”shape shifter”, der kan skifte figur og transformere sig til halvt-bjørn eller halvt-menneske.

Udgivelsesdato:
Det vides endnu ikke, hvornår Guild Wars II udkommer, men hold øjnene åbne eller forudbestil spillet, så du er sikker på at få det så hurtigt som muligt.

Guild Wars II trailer:

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PC