World Series of Poker: Full House Pro

World Series of Poker: Full House Pro til Xbox 360 og Windows 8 PC
Microsoft har annonceret sit nyeste bud på et free-to-play spil til Xbox 360 og Windows 8-enheder.

I løbet af foråret udkommer næste generation af World Series of Poker: Full House Pro, og det skulle angiveligt blive gratis at spille for Xbox Live Gold-abonnenter.

Det oprindelige Full House Poker udkom i 2011 og koster 800 Microsoft point, men denne udgift slipper man altså for, når den nye version kommer på markedet.

Selve spillet er centreret om verdensmesterskaberne i poker, der som bekendt blev vundet af danske Peter Eastgate i 2008, men der skulle være mulighed for at spille en lang række forskellige pokerspil – både single- og multiplayer.

Microsoft har indgået partnerskab med det officielle WSOP, så alt fra logo, over casinoer til kommentatorer bliver så autentisk som muligt.
Microsoft lover desuden en ”konstant strøm” af opdateringer og nyt indhold for at holde spillernes opmærksomhed fanget.

In-game køb er vejen frem
Selv om spillet er gratis, og man som spiller automatisk får udleveret en stak jetoner hver dag, så er der ingen tvivl om, at Microsoft ikke sender World Series of Poker: Full House Pro på gaden uden en bagvedliggende tanke om indtjening.

Når hele spilmiljøet foregår i pokerverdenen, så skal der heller ikke ret meget fantasi til at forestille sig, hvordan Microsoft vil tjene penge ved at tilbyde spillere mulighed for at tilkøbe sig ekstra fordele.

Microsoft har ikke meldt noget ud om præcis, hvordan in-game købene kommer til at foregå, men de har dog fortalt, at det bliver muligt at opgradere sin avatar på både udseende og behændighed ved bordene.

Desværre understreger talsmand for WSOP, Seth Palansky, at der ikke er nogen planer om at lade World Series of Poker: Full House Pro-spillerne gamble om rigtige penge, så selv om du får spillet dig helt op som verdensmester, skal du nok ikke regne med en gevinst af Eastgate’ske dimensioner på over 50 mio. kroner.

Happy Wars var først
Microsofts første bud på et free-to-play spil var efterårets multiplayer-rollespil; Happy Wars, hvor du styrer en kriger, troldmand eller præst, der slår sig sammen med op til 14 kampfæller i missionen for at ødelægge din fjendes borg.

Free-to-play har længe været en succes på PC, og Sony er også godt med på Playstation-området, så Microsoft var efterhånden ved at sakke bagud på området.

Det begyndte der imidlertid at blive rådet bod på med Happy Wars, der er et godt bud på et lettilgængeligt spil for masserne, og med pokerens store succes rundt om i verden, kan både vi og Microsoft kun have store forventninger til World Series of Poker: Full House Pro.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, XBOX 360