Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Endelig! Grand Theft Auto V er lige på trapperne, vildere end nogensinde før!
Vi må dog stadig vente lidt endnu på udgivelsesdatoen, og mens vi venter, dykker vi lidt ned i de fakta om spillet, der er tilgængelige.
Så kan du nemlig danne dig et indtryk af, hvad der venter.

Grand Theft Auto V er et upcoming open world-spil, der er udviklet af Rockstar North i UK, og udgivet af Rockstar Games.
Spillet bliver den første store udgivelse i spilserien siden Grand Theft Auto IV, og spillet foregår i Los Santos i staten San Andreas – et sted, der minder meget om det varme Los Angeles i Californien.
Byen optrådte for første gang i GTA IV San Andreas, men i den nye udgave af GTA er byen genopbygget og spritny.
Grand Theft Auto V (PS3) GTA 5
Rockstar Games har lækket en lille smule info om, hvad du kan forvente af Grand Theft Auto V, hvilket du kan se her:

”Grand Theft Auto bliver det største nogensinde.”
Rockstar Games har lagt i ovnen til en spiloplevelse af format.
I spillet vil du opleve en ny handling, hvor du får øget frihed i open world-miljøet, historiefortælling, missionsbaseret gameplay og en online multiplayerfunktion.

Se her, hvordan den kendte spilekspert Jesse Divnich vurderer GTA V, og hvad spillet kommer til at betyde, når det bliver udgivet:
Jesse Divnich vurderer, at GTA V for alvor kommer til at tage kegler i 2012, og at spillet lander på en top-5 over de mest solgte spil foran andre populære spil som Call Of Duty.
Spillets trailer giver muligvis en indikation af, hvornår spillet udkommer. Det er en lille detalje, men den er der dog; 0,55 minutter inde i traileren ses en mand, der holder et skilt, hvor der står ”For sale 2405”.
Det kan tolkes som, at spillet udkommer den 24. maj, mener Jesse Divnich, og mange fans af spillet giver på nettet udtryk for det samme.
Det er dog endeligt ikke bekræftet, og er stadig kun et rygte.

Vi glæder os til, at spillet rammer gaden, og mon ikke GTA V bliver en af de helt store oplevelser på spilmarkedet i 2012.

Se den officielle GTA V trailer ved at klikke på linket her:

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser

Èn kommentar

Der er lukket for kommentarer.