Call Of Duty Black Ops (PC, PS3, Xbox 360)

Er du klar?! Call Of Duty Black Ops er snart på gaden!
Køb Call Of Duty Black Ops
Der er ingen grund til at undervurdere serien af Call Of Duty-spil. År efter år har spillene opnået en popularitet, som kun de færreste andre spil kan hamle op med på alle de forskellige platforme.

Spillet tilbyder noget af det bedste indenfor online spil, og alle har øjnene rettet mod den nye udgave af Call Of Duty Black Ops, der udkommer den 9. november 2010.

Efter at have brugt lidt tid på online-delen af spillet er der ingen tvivl om, at der er lagt i ovnen til det bedste spil i serien indtil videre. Der er gjort en hel del for at få spillet til at skille sig ud fra andre spil i genren.

Køb Call Of Duty Black Ops Xbox 360 PS3 PCEt af de største nye tiltag i Call Of Duty Black Ops er indsamling af CoD (Call Of Duty) points (også kaldet CP), som gør, at spillerne kan opgradere våbnene og spillerne og give våbnene en personlig karakter.

Nogle af elementerne, du kan tilegne dig, opnås gennem erfaring – mens andre fås gennem CoD points.

Du optjener CoD points ved at gennemføre missioner, der tildeles spillet hver uge online.

Kampene inddeles i fire led;

Et, der udspilles i en kælder, hvor du kun har én pistol og tre liv og optjener en ny kugle hver gang, du dræber en modstander.

Stokke og sten”; Her får du en kniv, en økse og en flitsbue, og den der bliver dræbt, går fallit.

Gun Game”; Hver spiller udstyres med en pistol og optjener et nyt våben, hver gang han dræber en modstander. Den første, der når gennem rækken af våben, vinder spillet.

Skarpskytten: Her får hver spiller det samme type våben, og de tre bedste spillere deler gevinsten.

Call Of Duty Black Ops cheatsI Call Of Duty Black Ops bliver der introduceret en række nye, spændende våben.
Disse er bla. The Death Machine og The Grim Reaper.

The Death Machine er en minigun, som spreder en regn af kugler og lægger fjenderne ned som dominobrikker.

The Grim Reaper er et endnu vildere våben – nemlig en granatkaster, der kan skabe rædsel og ødelæggelser i stort omfang.

I forlængelse af de nye funktioner i spillet vil der også være en interaktiv feature, der gør det muligt at optage sekvenser af spillet og afspille dem i replay, mens det er muligt af sænke eller øge hastigheden af sekvenserne.

Du kan gemme op til 100 kampe i denne mode for hver uge, der går.

Glæd dig, til spillet rammer gaden den 9. november 2010. Du kan forudbestille ved at klikke på priserne til til højre i boksen. Priserne er for Call Of Duty Black Ops til Xbox 360, men spillet sælges til ALLE platforme 🙂

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PC, playstation, PS3, XBOX 360

2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.