Alan Wake – A Psychological Action Thriller (Xbox 360)

Alan Wake – A Psychological Action Thriller  (Xbox 360)

Remedy Entertainment har været lang tid om at lade nysgerrige få en smagsprøve på, hvad der er i vente med det nye Alan Wake-spil – Alan Wake – A Psychological Action Thriller.

De få heldige, der har haft fingrene i Alan Wake – A Psychological Action Thriller, er meget positivt indstillede og roser spillet til skyerne. Det har været det hele værd at vente på, mener mange.

Alan Wake er et gribende spil, en A Psychological Action Thriller, og der er hele tiden nye højdepunkter i hver scene.
Spillet tager sin drejning omkring manden Alan Wake, der er en succesrig forfatter, der flygter til en lille by for at komme sig over tabet af sin kone.
For at komme sig, prøver han at stykke et mysterium sammen, for at han ikke skal leve i en mareridtsagtig verden.

Med hovedsæde i Bright Falls, en lille by i staten Washington, begynder Alan Wakw i en intens og realistisk verden, der er næsten ligeså godt lavet som på rigtig film.

Dette giver spilleren mulighed for at opleve hyper-realistiske og interaktive miljøer.
Spillet er missionsbaseret med en dybt funderet historie, hvor der hele tiden sker nye twists.

Features i Alan Wake – A Psychological Action Thriller:

Intens psykologisk thriller – Alan Wake-spillet leverer et gennemtænkt og psykologisk plot, der rammer plet.

Den medrivende historie bliver godt underbygget af de mange realistiske scener i spillet. Der er virkelig kælet for grafikken.

Alan Wakes evner er som taget ud af et Max Payne-spil, og dette kommer nok ikke som en bombe for den garvede spiller, da både Alan Wake og Max Payne-spillene er kreeret af de samme folk fra Remedy Entertainment.

Alan Wake – A Psychological Action Thriller hopper mellem fortidens flashbacks og fremtidens flashforwards. Når den står på action, kan Wake bruge sit lys som våben til at dræbe fjenderne. Mens man kan anvende lyset mod sine fjender, skal man også huske at trække på de mere konventionelle våben.

Realistisk interaktivt miljø – I byen Bright Falls er det hyperdetaljerede miljø en sand fryd for øjet. Selv det omskiftelige vejr er lavet flot og realistisk. Oplev på egen hånd den flotte grafik, mens du forsker i det uhyggelige omkring dig.

Narrativitet i episoderne – De forskellige episoder i spillet minder spilleren om fortælleteknikken i fx krimier fra tv.

Alan Wake – A Psychological Action Thriller udkommer fredag den 14. maj, så du kan godt begynde at glæde dig!

Se Alan Wake – A Psychological Action Thriller trailer her:

Læs mere om Alan Wake.

>> KØB Alan Wake til XBOX 360 – klik her <<

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, XBOX 360