Xbox One – den nye Xbox fra Microsoft

Microsoft løftede sløret for den nye Xbox – Xbox One

Den nye konsol fra Microsoft får navnet ”Xbox One”, og der satses på, at den bliver hele familiens underholdningscentrum til både spil, tv, film og musik.

Xbox One ligner ved første øjekast en større firkantet sag, der efter sigende vil tage dit tv til nye højder.

Xbox One - den nye Xbox fra Microsoft!

Konsollen vil modsat Sonys Playstation 4, der efter rygterne for det meste vil være skabt til spil, være en komplet underholdningsmaskine. Det betyder, at dit tv vil blive tilsluttet gennem din konsol, så du både kan styre spil, film og tv via Xbox One.

Det, sammenholdt med en forbedret Kinect-funktion, vil give dig mulighed for at styre det hele med stemmen og bevægelser, som det fx er set med Samsungs 8-serie.

Både kamera og mikrofon er blevet forbedret, så de opfanger langt flere ting.

Nu kan du fx sige ”Xbox On”, hvorefter hele dit system tænder, inkl. dit tv, fordi det er forbundet med konsollen.

Herefter kan du fx også skifte kanal med stemmen, men hvor godt det virker på dansk, er endnu uvist, selvom den danske Xbox-afdeling bekræfter, at det kan lade sig gøre.

Indmaden i Xbox One har fået et ordentligt ansigtsløft, og med en 8-kernet processor, 500 GB hard disk, 8 GB RAM, USB 3.0 og Blu-ray er der lagt i ovnen til store oplevelser.

Kameraet er i fuld HD-opløsning, og det skulle kunne opfange det meste, selv hjerteslag, og det giver dig bedre oplevelser i fx fitnessspil.

Endnu en fed feature ved Xbox One er, at du kan multitaske og se film eller spille spil, mens du er på Facebook eller Twitter. Du kan skifte mellem at se film, tv, spille spil eller høre musik ved blot at knipse med fingrene.

Hvad angår spil til den nye konsol, er der masser i vente. Et nyt koncept, der blander tv-serier med spil, er Quantom Back, der ser flot ud visuelt, og det samme kan man forvente med Call of Duty: Ghosts, der har fået manden bag film som Syriana og Traffic med ombord i Xbox-familien.

Microsofts eget spilstudie lover, at der vil være 15 nye spil på vej i løbet af det næste års tid, hvoraf de 8 vil være helt nye filmserier.
Hvad angår serier, kunne Microsoft stolt præsentere en helt ny Halo tv-serie fra Steven Spielbergs hånd. Det skal nok blive interessant at følge, hvis man er fan af Halo-spillene.

Endnu en ny feature bliver, at du kan bruge Skype via Xbox One og chatte på dit tv eller føre Skype-konferencer med vennerne

Selve prisen og lanceringsdatoen er endnu uklar, men det ventes at blive præsenteret på E3 mandag den 10. juni.

Rating: 4.7/5. From 3 votes.
Please wait...
Kategoriseret som: Xbox One

Èn kommentar

Der er lukket for kommentarer.