Call of Duty: Modern Warfare 3 /X360

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 (PC, Xbox 360, PS3)

Herunder kan du se dugfriske aktuelle priser fra udvalgte spilbutikker:

[productgroups group=6 template=new_categories.phtml]

Efter kæmpesuccesen ”Black Ops” fra Treyarch er stafetten nu givet videre til Infinity Ward, som er godt på vej med at udvikle Call of Duty: Modern Warfare 3.

Spillet bliver hjulpet godt på vej af Sledgehammer Games og Raven Software og udkommer formodentlig den 8. november 2011 til pc, Xbox 360 og PS3.

Det skal ekspliciteres, at Infinity Ward ikke selv har bekræftet spillet, men med seriens historie i betragtning, er det meget sandsynligt, at spillet udkommer til efteråret. Og fordi Treyarch sidste år stod for Black Ops, er det nu Infinity Ward’s tur til at komme med noget nyt.

Robert Bowling, der er Infinity Ward’s talerør, opfordrer dog folk til at have is i maven i forhold til al den info, der florerer omkring spillet.

Historien i Call of Duty: Modern Warfare 3
Plottet i singleplayer-delen i spillet handler i al sin enkelthed om, at Rusland udfører et overraskelsesangreb på USA, hvorefter den velkendte formel med missioner på tværs af kloden tager fart.

Rusland invaderer USA via østkysten med en kæmpe flåde af fartøjer, og der har været kampe overalt – lige fra burgerbarer til Det Hvide Hus.
Call of Duty: Modern Warfare 3 køb
Spillet er det første Call of Duty-spil, der intet har med virkeligheden at gøre, og det er en videreudvikling fra det seneste Modern Warefare, hvor forbindelsen til virkeligheden forsvandt gradvist.

Call of Duty er efterhånden berygtet for at kaste spilleren rundt, vildere end en globetrotter, men spillets fans er tilsyneladende vilde med det.

Undervejs i spillet vil spilleren stifte bekendtskab med en hel bunke af terrorister, selv om der denne gang tilsyneladende ikke skulle være så kontroversielle scener som fx ”No Russian” i forgængeren Black Ops.

Derudover vil Spec Ops få to spiltyper: Survival og Mission.

Våben i Modern Warfare 3
Kan du ikke vente længere med at få at vide, hvilke våben der findes i Call of Duty: Modern Warfare 3, kan du her se en foreløbig liste, der endnu ikke er komplet:

Sub Machine Guns:
AK-74U
MP5
P90
SKORPION
UMP45
VECTOR
Assault Rifles:
ACR
AK-47
FAMAS
G36C
M4A1
SCAR-L
Light Machine Guns:
RPD
BARRETT .50CAL
M14 EBR
RSASS
Machine Pistols:
FMG
G18
Shotguns:
AA-12
KSG
MODEL 1887
SPAS-12
STRIKER
Handguns:
FIVE-SEVEN
MP412
Launchers:
AT4
M320
RPG-7
XM25

Udkommer 8. november 2011

Call of Duty: Modern Warfare 3 Trailer

[productgroups group=6 template=new_categories.phtml]

Er du en krigs-buff, kan du se en interessant grafik vedr. Call of Duty lige her.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser