Call of Duty: Black Ops II

Call of Duty: Black Ops II
Så er der nyt fra Call of Duty-familien, og denne gang er det Activision og Treyarch, som står bag som udviklere. Historien er igen skrevet af David S. Goyer, som også stod bag handlingen i det første BO-spil. Goyer kender de fleste nok fra de tre Batman-film, Blade og Jumper, hvis storylines han har medvirket til at forfatte, og det borger for en vis kvalitet. Der er lagt op til et brag af en oplevelse i Call of Duty Black Ops II!

Som singleplayer vender du tilbage til Black Ops-missionerne, der vil bringe dig i spil gennem lyssky operationer. Alex Mason, som de fleste kender fra det første spil, vender tilbage i én af spillets hovedhandlinger, hvor du skifter mellem to tidslinjer. Alex Mason optræder i missioner, der finder sted i halvfjerdsere og firserne, mens du i den anden handlingslinje kan styre gennem missionerne som Mason’ søn, David.

Call of Duty Black Ops II Zombier er tilbage!Zombies er tilbage!
Det fantastiske multiplayer-spil, som fungerede ganske godt i det første Black Ops-spil. Her kan du alene eller sammen med en eller flere kammerater starte på en bane, hvor det gælder om at dræbe de zombies, som kommer frem fra alle vinduer, døre osv. Det er et godt alternativ til det sædvanlige multiplayer- og singleplayer-spil, som man selvfølgelig kender godt, men underholdningsværdien i Zombies-delen er absolut i top.

Der finder forskellige grene af Zombies, du kan spille det normale Survival, hvor det ganske enkelt gælder om at overleve, Tranzit, hvor du skal spille på mange forskellige baner, Grief, hvor du spiller med op til tre venner mod fire zombies samt Infected, hvor du bliver til en zombie, hvis du bliver dræbt af én, og dermed skifter side i kampen.

Flere af de gamle multiplayermaps, som du kender fra Black Ops I, vender også tilbage. En meget populær bane som Nuketown, hvor mange COD-spillere har udkæmpet utallige slag, dukker op i det nye spil i en opdateret og større udgave, som nok skal falde i god jord hos spillerne.

Så hvis du har spillet de ældre Call of Duty-spil, bliver du absolut ikke skuffet, hvis du investerer i det nyeste skud på stammen. Alt er forbedret. Grafikken er skarpere og bedre, musikken og lydeffekterne er opgraderet, styringen er forbedret og generelt fremstår alt bedre.

Call of Duty: Black Ops II er udkommet til Playstation 3, Xbox 360 og PC. Se aktuelle priser herunder!

[productgroups group=47 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser