Call of Duty – Modern Warfare 2

Nu er der godt nyt til dig, der var vild med Call of Duty – Modern Warfare – da efterfølgeren, Modern Warfare 2, udkom i efteråret 2009.
Firmaet bag Modern Warfare 2, Infinity Ward, har gjort det godt, da det første Modern Warfare-spil fast har lagt på top 5-listen over de mest spillede Xbox Live-spil lige siden udgivelsen for ca. 2 år siden.
UPDATE!! Call Of Duty Black Ops udkommer snart!!

Spørgsmålet er så, om denne opfølger vil kunne matche det høje niveau, som forgængeren havde?

Svaret må være ja, hvis man skal vurdere spillet ud fra salgstallene. Spillet storhitter, og har solgt rigtigt flot siden udgivelsen.

Gameplay

Modern Warfare 2 minder meget om forgængeren, da de russiske ultranationalister endnu engang fylder meget i spillet.
Da den tidligere leder af ultranationalisterne, Imran Zakhaev, bliver dræbt af SAS (Special Air Service), overtager Zakhaevs tidligere allierede, Vladimir Makarov.

Makarov er en benhård leder, og han starter en bølge af begivenheder, der truer den internationale sikkerhed.
Derfor sendes Task Force 141 af sted (en samling af de bedste soldater i Verden) for at besejre Makarov.

Task Force 141 sendes mod bjergene i Kasakhstan for at finde de russiske nationalisters tilholdssted, og efter at have detoneret en stor mængde sprængstoffer, vælger de at flygte på snescootere.

Derefter sendes holdet af de internationale styrker mod Rio De Janeiro og senere Afghanistan, men de bliver vildledt af falske informationer, og ingen ved, hvad Makarovs næste træk bliver.

Som i forgængeren lærer vi flere personer fra Task Force 141 at kende, og der en genvalg til Kaptajn ”Soap” Mactavish som leder af de internationale styrker.
Call of duty 5 - MW2

Super flot grafik og nye muligheder

Grafikken i Warfare 2 er usædvanligt flot, og det er svært at forestille sig, at det kan blive meget bedre. Billederne på skærmen kører flydende, og udnytter konsollens potentiale optimalt.

Det er udover det også blevet muligt at benytte multiplayer-funktion, så du ikke skal sidde og spille spillet alene
I multiplayer-delen starter man fra scratch og opbygger langsomt anciennitet, så man får råd til flere våben og kan opgradere sine klasser
I modsætning til forgængeren fylder spillet mere end forgængeren, da der er flere levels i den nye udgave og mere specialudstyr til våbnene.
Så glæd dig til at få fingrene i Modern Warfare 2 og tag kampen op!

Screen shot
Call of Duty COD Modern Warfare 2

En lille smagsprøve på den flotte grafik, du kan opleve i Modern Warfare 2. Er du sulten efter mere, kan du fx tjekke dette link:

For at se en glimt af spillet kan du med fordel gå ind på denne side, hvor du får en smagsprøve på grafikken:

Call of Duty – Modern Warfare II

Find og køb billige spil her
.
.
.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PS3