Batman Arkham City til Xbox360, ps3 og PC

Batman Arkham City

Batman: Arkham City til PS3, Xbox360 og PC

[productgroups group=13 template=new_categories.phtml]

Efterfølgeren til Batman: Arkham Asylum lander i butikkerne til efteråret. Den kommer til at hedde Batman: Arkham City

Interesseren for Batman er især blomstret op efter, at den amerikanske filminstruktør Christopher Nolan i 2005 rebootede serien om den maskerede flagermus efter lang tids stilstand på filmfronten.

Filmene, blev som bekendt, kæmpe succeser, så det var ganske naturligt, at der måtte komme en pendant indenfor gaming-universet. Spil baseret på film plejer typisk ikke at være noget spektakulært og nævneværdigt, men overraskende for mange var det første spil en succes, og en fortsættelse lå naturligt for.

Så var du én af de mange gamere, der blev bjergtaget af det første Batman-spil, kan du godt begynde at glæde dig. 18. oktober lander fortsættelsen, Batman: Arkham City, i butikkerne, og den følger stilen fra det første Barman-spil med mørke, stemningsfyldte sekvenser. Men der er også nye, udvidede kontrolmuligheder og gensyn med kendte Batman-skurke.

Det er bare nogle af de ingredienser, der er sat i ovnen, og som skal ende med en stor spiloplevelse senere på året.

Batman: Arkham City historien
Historien i spillet tager sin start ét år efter slutningen på sidste spil i serien.

Gothams nye borgmester køber sig ind i et stort slumområde, som skal bruges til at huse de fanger, der ikke er plads til i Arkham Asylum. I det store område, må de gøre, hvad de vil, så længe de ikke forsøger at flygte.

Borgmesteren hyrer den kendte Batman-skurk, professor Hugo Strange, til at kontrollere området.

Blandt fangerne finder man den ligeledes kendte skurk, Two-Face, som pønser på at dræbe medfangen Catwoman for at skabe respekt blandt de andre farlige indsatte. Vores helt Batman får nys om planen, og tager til Arkham City for at sætte en stopper for Two-Face’s plan, og for derved at bevare freden i Arkham og Gotham City.

Udover Two-Face, Hugo Strange og Catwoman byder spillet også på gensyn med The Joker, hans kæreste Harley Quinn, plantedronningen Poison Ivy og den lille Penguin fra Batman-universet.

I traileren for den kommende udgivelse ser man blandt andet nye muligheder for at styre Batman. Man kan hænge fra bygningernes gargoiler eller svæve lydløst ned over byens skygger ved hjælp af kappen.

Af andre tilføjelser til spillet kan nævnes en større frihed i banerne.
Udviklerne bag, Rocksteady’s Studios, har afsløret at navigeringen og synsperspektiverne er blevet kraftigt forbedret for at give spilleren bedre muligheder for at opfatte og iagttage de omgivelser, man går rundt i.

Batman: Arkham City er bygget op på samme måde som andre kendte spil som Assassins Creed og Splinter Cell, og minder på mange måder også om den danskproducerede Hitman-serie.

Spillet udkommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC fredag 21. oktober, 2011. Se aktuelle priser på forudbestilling her:

[productgroups group=13 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser