Grand Theft Auto – Episodes from Liberty City (PS3)

Er du fan af spillet GTA – Grand Theft Auto, kan du godt begynde at glæde dig. Den nye Grand Theft Auto-udvidelse – Episodes from Liberty City – udkommer nemlig til PS3 den 16. april 2010.

Når du får fingrene i skiven Episodes from Liberty City, vil du hurtigt opdage, at der er tale om to spil i et. Spillene hedder ”The Lost and The Damned” og ”The Ballad of Gay Tony”, og spillene er samlet i en boks.
Oprindeligt udkom de to udvidelser i henholdsvis februar og november 2009 til Xbox360, men nu vil firmaet bag, Rockstar, altså udgive hele herligheden til PS3 på én skive.

The Lost and The Damned

I The Lost and The Damned spiller du jøden Johnny Klebitz, der er blevet omskåret af lederen af gangstersyndikatet ”The Lost”.
Efter at din boss, Billy Grey, dukker op efter et langt ophold på en afvænningsklinik, fortsætter han sin aggressive lederstil, der skaber konflikter både internt i gruppen og eksternt imod andre grupperinger.

Nye toner i The Lost and The Damned

I forhold til tidligere udgaver af GTA er The Lost and The Damned meget mere råt og voldeligt.
Det flyder med narko, og der er masser af våben. I udgivelsen her er der mange flere våben involveret, flere køretøjer og flere sidemissioner En af de små minimissioner er fx armlægning eller kortspillet hig-low, der varierer gameplayet.

The Ballad of Gay Tony

I The Ballad of Gay Tony er scenen spækket med våben og ondskab. Som Luis Lopez arbejder du for den legendariske natklubs-impresario Anthony Price, der også bliver kaldt Gay Tony, og du skal tage stilling til, hvilken side, du er på i en hårdkogt Verden, hvor alt har en pris.
På overfladen ser det ud til, at Gay Tony har styr på sagerne, men i virkeligheden har han en stor gæld til skattevæsnet, lånehajer og andre gangstere, der forsøger at overtage hans natklub-forretning.

Det er i rollen som Luiz Lopez, at du som spiller skal agere håndlanger for Gay Tony, og der er masser af actionspækkede missioner at fuldføre i The Ballad of Gay Tony.
Hvis du har spillet tidligere versioner af GTA, vil du hurtigt opdage, at der er flere gengangere med i den nye udgivelse. Dette er en rigtig fed feature for dig, der kender de tidligere udgivelser af Grand Theft Auto.

Kort om GTA – Episodes from Libery City

Rent grafisk er der ikke sket det store siden GTA 4 udkom. Ikke, at det er dårligt, men grafikken kunne måske godt trænge til en forfriskning.
Hvad angår lyden er der dog kun ét at sige: Fantastisk soundtrack! Fed musik som altid. I The Lost and The Damned er musikken rocket og i The Ballad of Gay Tony er det den mere disco-agtige musik, der præger lydbilledet.

Glæd dig til spillet udkommer til Playstation 3. Grand Theft Auto – Episodes from Liberty City er udkommet til Xbox360.

Eksterne links:
Grand Theft Auto – Episodes from Liberty City (PS3)

Grand Theft Auto Episodes from Liberty City Trailer

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, playstation, PS3

3 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.