Crysis 3

Er du klar til Crysis 3?

Du husker sikkert forgængeren, hvor du som udsendt i en hypersikker dragt i en post-apokalyptisk storby skulle rydde op blandt korrupte robotter, rumvæsner og andre vilde og utænkelige væsner. Det var alligevel en fornøjelse at spille, og nu kan du med ro i sindet glæde dig til tredje kapital om Crysis.

Grafikken er optimeret, opfindsomme levels og kringlede twists byder på historien i Crysis 3 på.

Du vender tilbage 24 år efter Crysis 2 som Prophet, der ryddede op i New York i seriens forrige del. Denne gang skal du kæmpe dig igennem The New York City Liberty Dome, som er en urban skov midt i USA’s mest kendte by. Syv områder, også kaldet Seven Wonders, er skoven delt op i, og landskaberne og omgivelserne leder tankerne hen på Abernes Planet og andre scener, hvor verden, som vi kender den, bliver bragt tilbage til start.

Spillet er et first-person shooter-spil, som du kender det fra Call of Duty-serien. Derudover er det udviklet af Crytek og udgivet af Electronic Arts, så det lægger også alen til det kvalitetsstempel, som Crysis-serien allerede har.

Crysis 3 er bygget op omkring spilmotoren, CryEngine 3, som giver dig slående og grafiske landskaber, kæmpestore baner at bevæge sig på og flere skarpe filmsekvenser.

nanosuitDragten, som selvfølgelig bærer navnet Nanosuit, er opdateret til anledningen. Gennem din vej i Liberty Dome kan du bruge Predator Bow, som naturligvis er en meget avanceret flitsbue replica patek phillipe, så du lydløst og sikkert kan bevæge dig dybere ind i skoven. Du kan også bare blæse hul i fjenderne med Typhoon, som affyrer 500 skud i sekundet. Derudover kan du selvfølgelig igen benytte dig af usynlighedsmotoren, som dragten også indeholdt i Crysis 2.

Crysis 3 er lige på trapperne og forventes i øjeblikket at udkomme i februar 2013. Spillet udkommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser