Mass Effect 2

mass-effect-2
Mass Effect 2
To år efter kommandør Shepard afværgede invasionen af de krigeriske reapers, der forsøgte at ødelægge alt organisk liv, er en ny, spektakulær fjende dukket op. Det er Mass Effect 2. I udkanten af det kendte univers bortføres hele kolonier af mennesker, og de forsvinder sporløst.
Det er derfor nu op til Shepard at samarbejde med Cerberus, en nådesløs organisation, der har til formål at beskytte menneskeheden, om at bremse den største trussel, vi nogensinde har stået over for.

For at have en chance for at vinde kampen mod det onde må Shepard samle galaksens skrappeste elitehold af krigere og styre det mest slagkraftige rumfartøj til dato på det, der af de fleste bliver betegnet som en rendyrket selvmordsmission.

Fra skaberne af Star Wars: Knights of the Old Republic, Dragon Age: Origins og Mass Effect kommer det andet kapitel i den spændende trilogi.
Du kommer i Mass Effect 2 til at styre et unikt hold af fantastiske figurer på en spændende og uforudsigelig mission.

Er du spiller af det første spil Mass Effect, kan du importere dit gemte spil og fortsætte historien i selskab med kommandant Shepard.
Er du derimod ny spiller, kan du se frem til selvstændige eventyr , der med garanti giver dig en actionfyldt rejse.

I Mass Effect 2 kommer du til at opleve intense tredjepersonskampe.
Du kan gå i dækning og styre dit hold af krigere ved at gøre brug af de op til 19 forskellige våbenklasser, der inkluderer tunge våben.
I spillet kommer du også til at opleve den præcise skud-styring, der går det muligt at nedlægge dine modstandere mod alle odds.

Du kommer til at rejse til fjerne og farlige dele af det ydre rum med det formål at samle et hold af krigere til den kommende mission.
Mange fantastiske figurer venter på dig.

Du kan udforske de mange forskellige planeter og gå i gang med sidemissioner, hvilket gør spillet afvekslende.
Der er ligeledes gode justeringsmuligheder i spillet, så du kan vælge en figurklasse, justere på dens udseende osv.
I takt med at spillet udvikler sig, sker det samme med kommandant Shepard.

Det forbedrede samtalesystem i Mass Effect 2 gør også, at du får nemmere ved at kommunikere med dine spillere og styre dem i en kombination med fysisk magt.

Nyttige links:


http://masseffect.bioware.com/

Trailer:

God fornøjelse med spillet!

Find og køb billige spil her
.
.
.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PC