Dishonoured

Dishonoured

Et uhørt gennemført spil fra Arkane Studios og Bethesda Softworks. Dishonoured byder på en enorm verden, hvor du selv bestemmer handlingen.

Historien tager sin begyndelse i industribyen Dunwall, som skal gøre sig for en victoriansk udgave af London. Her tager du rollen som Corvo Attano, som er livvagt for kejserinden, hvis død han fejlagtigt bliver anklaget for. Attano er derfor tvunget ud i anarkistrollen og udøve selvretfærdighed over de personer, som lokkede ham i fælden.

Det virkelig udfordrende ved Dishonourd, og som der giver spillet sin helt store charme, er, at du selv vælger, hvordan de vidt forskellige missioner kan løses. Du kan vælge at bruge listefødderne og lydløst bevæge dig mellem dine fjender og slå til, når du føler, lejligheden byder sig. Til din hjælp får du et blik, der minder om detective mode i Batman: Arkham Asylum og City, hvor du får et fantastisk overblik over dine modstandere, så du bedre kan vurdere dine chancer og dit næste træk.

Du kan selvfølgelig også vælge at blæse frem på banen og dræbe modstanderne én efter én og se stort på overblik og strategi, men når du bevæger dig igennem banerne, oplever du nye måder at gennemføre og overkomme modstanderne på, og det viser igen og igen, at spillet indeholder mange måder at gribe missionerne an på.

Banerne spænder mellem majestætiske slotte, lurvede baggårde og mørke skove, og ens for dem alle er, at du bliver udfordret, selvom du måske er en øvet gamer.

Din måde at gribe tingene an på vil også influere på andet end hvor hurtigt du får dræbt fjenderne. Hvis du sværger til sværdets magt vil dit kaos-meter stige replica ceasuri, og du vil se en spilverden, der vil være mere ond. Folk, du møder på din vej, vil være sværere at overtale til at hjælpe dig, og noget så simpelt som rotter vil der også være flere af for at vise, at byen er rådden.

Man bliver overrasket over de mange muligheder, så det gælder kun om at komme ud og købe dette spil, som indeholder så mange gode spiltimer.

Som en anden sjov information kan nævnes, at kendte skuespillere som Michael Madsen og Susan Sarandon lægger stemmer til nogle af karakterer i spillet.

Dishonoured udkom i oktober og er på gaden til PC, Xbox 360 og Playstation 3.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser