Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction (Xbox360)

Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction

Conviction er den sjette installation i Tom Clancy’s Splinter Cell-serien, og spillet er udviklet af Ubisoft Montreal. Leverandøren Gameloft vil desuden udvikle spillet til iPhone.

Splinter Cell Conviction Plot (single player)
Handlingen finder sted tre år efter begivenhederne i Splinter Cell: Double Agent, og den tidligere Navy SEAL-soldat Victor Coste bliver tilbageholdt i et Black Arrow-område. Han befinder sig i et afhøringslokale, hvor han bliver afhørt at en flok ukendte mænd, hvilket frembringer ting fra fortiden.

Efter sin forsvinden bliver Sam Fisher fundet af en tidligere Third Echelon-kollega, Anna ”Grim” Grimsdóttir, på en markedsplads på Malta. Sam bliver advaret om, at der er nogle lejemordere fra fortiden, der er på jagt efter ham, men Sam undslipper dem og afhører deres leder, hvilket afslører, at Andriy Koben var skyld i Sam’s datters død.

Sam finder ud at, at Kobin opholder sig på et nedlagt museeum og erfarer, at sagen er større end tabet af hans datter.

Sam bliver overflyttet til et sted i Virginia, hvor Anna Grim fortæller ham, at hun arbejder med President Caldwell som en muldvarp for Third Echelon.
Hun har brug for hans hjælp til at efterforske Black Arrow. Sam nægter at hjælpe, men han giver efter, da han bliver lovet, at hans datter er i live.

Læs mere om historien bag Splinter Cell: Conviction
eller se dette omfattende site med alle Splinter Cell Conviction spillene.

Nye features i Tom Clancy’s Splinter Cell
Conviction introducerer en hel perlerække af nye funktioner såsom ”Mark and Execute”, der er en funktion, som gør det muligt at markere fjender og andre objekter og skyde dem, mens de braser igennem en dør.

Som spiller kan du vælge at vælge at prioritere disse mål ved fx at distrahere en af de fremmede vagter ved at tænde et lys i nærheden, hvorefter du skyder en helt tredje person.

En anden ny feature er ”Sidst kendte position”, der gør det muligt, når du ikke længere har fjenden i sigte, at du kaster en skygge ned, der hvor fjenden tror, du er, så du nemt kan komme fjenden i forkøbet og skyde denne ned.

Tom Clancy’s Splinter Cell Multi player
Funktionerne i multi-player-delen af spillet er bl.a. split screen, system link (Xbox 360), online mode samt Deniable Ops-mode, der gør det muligt at spille fire spillere af gangen.

Hvilke maskiner kan jeg spille Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction på?

Du kan spille Tom Clancy’s Splinter Cell på Xbox 360 og PC med Microsoft Windows.

Spillet udkommer til PC den 29. april 2010-04-17

Se en grundig ”walk thru” af Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction:

Køb Splinter Cell Conviction her >>

eller læs det officielle Splinter Cell: Conviction site.

God fornøjelse med Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction!

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, XBOX 360