Saints Row 3: The Third

Saints Row: The Third, også kendt som Saints Row 3, er et action/eventyr-spil, der er udviklet af Volition, og udgivet af THQ.
Ifølge planerne rammer spillet gaden den 15. november 2011 i USA og den 18. november 2011 i Europa.

[productgroups group=24 template=new_categories.phtml]

Plottet i Saints Row: The Third

Efter at have besejret Stillwater’s rivaliserende bander i slutningen af Saints Row 2, er ”The Saints” blevet superstjerner med deres egen energidrik, tøjmærke og fanbase.

De angriber en bank, hvor de prøver at trække pengeskabet ud med en lift, men alarmen går, og den advarer Stillwater’s politi. Kuppet mislykkes, og The Saints bliver anholdt.

Efterfølgende erfarer de, at pengeskabet fra banken tilhører et stort, internationalt netværk af kriminelle, der kaldes ”Syndikatet” og ledes af Phillipe Loren.
Efter at have bestukket politiet, fanger forbrydersyndikatet The Saints leder samt medlemmerne Johnny Gat og Shaundi. Syndikatet forsøger at lave en forretningsaftale med The Saints, hvor det fremgår, at Saints må afgive 2/3 af deres territorium, hvis de ønsker at leve.

Saints leder afviser tilbuddet, og det udløser en ildkamp, hvor Saints leder og Shaundi undslipper, og Johnny Gat forsøger imens at holde Syndikatet tilbage for at købe vennerne tid. Det er uvist, om Johnny Gat overlever.

Med et forbrydersyndikat, der styrer hele Stillwater, er The Saints tvunget til at søge nye græsgange, og de slår sig ned i byen Steelport.
Steelport er en by, hvor industrien engang blomstrede, men den er i dag ramt af økonomisk krise, og står i skarp kontrast til det glamourøse miljø i Stillwater.

Forbrydersyndikatet er dog allerede begyndt at kontrollere nogle dele af Steelport via tre andre kriminelle bander: En af banderne er ”The Morning Star”, der består af europæiske mænd, der sælger våben.
Saints Row The Third - anmeldelse, test, køb og test her.
De to andre bander er ”The Mexican Wrestler” og ”The Deckers”, og de beskæftiger sig henholdsvis med gamling, narko og hvidvask af penge.
The Saints forsøger derefter at tage kontrollen af Steelport gennem disse tre bander, men mens hårdheden i miljøet eskalerer, bliver der sendt regeringsstyrker til byen for slå hårdt ned på enhver form for voldelig aktivitet, uanset om det er The Saints eller Syndikatet, der står bag.

Tag kampen op og bekæmp Syndikatet sammen med The Saints – det bliver ikke kedeligt!

[productgroups group=24 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser