Hitman: Absolution

Hitman vender tilbage med Hitman Absolution!

Den legendariske Hitman-agent 47 med den letgenkendelige stregkodetatovering i nakken skal igen på en mission som lejemorder.

Hitman: Absolution kommer til at foregå i USA og skal forestille at være slutningen på fortællingen om den notoriske lejemorder. Agent 47 finder sig selv midt i et korrupt system og sætter sig for at rydde op i forviklingerne.

Hitman: Absolution - sammenlign prisI en af spillets trailere ser man 47 klæde sig på i et motelværelse, alt imens der udenfor nærmer sig en kvindelig bande, der spankulerer hen mod værelset med hænderne fyldt med skarpladte våben.

Herefter følger en flot kamp på parkeringspladsen, hvor alle detaljer bliver gengivet i flotte nuancer og står tindrende skarpe, mens grafikken ser ud til endnu engang at kunne leve op til det bedste i spilbranchen, ganske som de tidligere udgaver i serien har gjort det.

Man får lynhurtigt fornemmelsen af at være tilbage i det gennemførte univers, hvor man før er blevet bjergtaget af de finurlige og udfordrende missioner.

Nye feature i Hitman: Absolution
Blandt nogle af de nye features finder man en form for et instinktivt synspunkt, hvor man kan vurdere fjendernes gangbaner og opførsel, så man nemmest planlægger, hvordan de skal elimineres.

Samtidig kan du ”tagge” dine modstandere, hvis der er mange af dem og bringe dem af vejen i en lang, glidende sekvens. Nydeligt at se breitling kopi ure på og hurtigt overstået, så du kan komme videre i banerne.

En anden ny funktion er, at man bliver belønnet med point alt efter, hvordan du eliminerer dine fjender.

Hvis du bare brager ind i et rum og fyrer løs med pistolerne, rangerer det ikke så højt, hvorimod lydløs eksekvering med garottesnor samt lyddæmpede pistoler bliver påskønnet. I bedste lejemorderstil.

En stor del af handlingen udspiller sig i Chicago. Men generelt er der en stor variation i banernes beskaffenhed.

Så hvis du er fan af intelligente skydespil, hvor der er udfordring for hjernen og skydeknappen, så kommer Hitman: Absolution til at være noget for dig.

Hitman: Absolution udkommer til Playstation 3, Microsoft Windows og Xbox 360 den 20. november.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser