Red Dead Redemption – XBOX 360 og PS3

Køb Red Dead Redemption

Den amerikanske drøm og landets løfte om frihed for alle tiltrak alle slags mennesker: entreprenører og kriminelle, præster og prostituerede, vagabonder og gentlemen. Nogle skabte deres eget hjem på landjorden, nogle fandt lykken for enden af en mineskakt, og andre døde uden penge og venner, eller de blev skudt.

Sådan lyder indledningen til spillet Red Dead Redemption, og vi ser her nærmere på, hvad spillet indeholder.

Du er i USA i starten af det 20. århundrede. Cowboy-tiden er ved at ebbe ud.
Den tidligere forbryder John Marston bliver truet af nogle føderale agenter til at rejse til fronten for at håndhæve loven.

Her kommer man som spiller til at opleve intense skuddueller, dramatiske togrøverier og dusørjægere, når John Marston jagter sine tidligere forbrydervenner.

Neden for kan du se en lille liste over detaljer og finesser i Red Dead Redemption:

Mennesker og heste
En af de ting, folk elsker ved spil som GTA er, at når du skyder nogen, som kommer kørende, vælter deres hoved fremover og ind i rattet, hvilket sætter hornet i gang.
Det samme sker i Red Dead Redemption (RDR), når du skyder på en mand, der kommer ridende på en hest – han knalder hovedet ind i det bagerste af hestens hoved. Du kan også vælge at skyde hesten, så den ved ren refleks ryster rytteren af sig.

Musikken i Red Dead Redemption
Firmaet Rockstar, der står bag Red Dead Redemption, leverer altid et bundsolidt soundtrack til deres spil – også i dette:
Mens andre spilproducenter blot vælger musik, der tidsmæssigt passer ind i konteksten, går Rockstar en smule længere.
Da der i spillets tid ikke var konstrueret radioer, har Rockstar skrevet helt ny og unik musik til spillet. Originalt, må man sige.

Et ekstra sekund langsommere
Dead Eye er et fænomen , der gør, at man som spiller opdager, hvilken Bad Ass, John Marston i virkeligheden er.
Funktionen gør, at du bl.a. kan se dine fjender dø i slowmotion.

”Skuespillet” i Red Dead Redemption
Dine fjender falder ikke blot til jorden, når de bliver skudt, og våbnene i spillet er ikke bedre, end de ville være i virkeligheden.

Står du med et jagtgevær i armene og skyder en person på tæt hold, bliver han naturligt nok kastet bagover. Du kan også vælge at anvende pistolen og se din fjende synke langsomt ned på sine knæ og klage sig over smerten, som det ville udspille sig på film.

Se en trailer for Red Dead Redemption her:

Mere om Red Dead Redemption

KØB Red Dead Redemption – PS3 – klik her >>

KØB Red Dead Redemption – XBOX 360 – klik her >>

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PS3, XBOX 360