Uncharted 3: Drakes Deception

Uncharted 3: Drake’s Deception

Uncharted 3 – Drake’s Deception (PS3)

[productgroups group=14 template=new_categories.phtml]

Tilhængere af de tidligere udgaver af spillet Uncharted kan se frem til en oplevelse af de helt store.

I et eventyragtigt miljø bliver du hovedkulds kastet ind i jagten på det sagnomspundne ”Atlantis of Sands”, og som spiller bliver du repræsenteret af jægeren Nathan Drake, der er på en rejse langt ind i centrum af den arabiske ørken.

Nathan Drake og hans mentor, Victor Sullivan, bliver nødt til at sætte sig op mod forræderi fra en okkult og hemmelig organisation.

Når hemmelighederne bag den skjulte by kommer for dagens lys, bliver Drake sat på en alvorlig prøve, der går ud på ren overlevelse, og han tvinges til at håndtere sin største frygt.

Lidt facts om Uncharted 3 Drake’s Deception øvrige facetter

Naughty Dog, der er folkene bag spillet, introducerer i denne udgave af spillet en multiplayer-funktion – i modsætning til forgængerne i spilrækken.

Mulitiplayer-funktionen kan på nogle punkter minde om Assasin’s Creed: Brotherhood og Red Dead Redemption, da spillet foregår i tredjeperson.

I Uncharted 3 bliver du præsenteret for større landskaber end normalt, og det skyldes spiludvikleren Naughty Dog’s historiefortælling og filmiske finesser.

Konkurrence og co-op multiplayer giver en masse nye oplevelser og et meget udvidet sæt af funktioner, der er ligeså fede som i singleplayer-delen af spillet.

Drake kan nu kæmpe mod modstanderne på flere forskellige måder, bl.a. med almindeligt håndgemæng, nærkampe og stealth-muligheder.

Af nye ting i spillet findes fx de fysiske miljøer, man bliver introduceret for, samt nye opfindelser i røg, sand, ild og vand.
Der bliver også mulighed for at spille i ”Stereoscopic 3D”.

Spillet er ude nu og fået til Playstation 3. Se de billigste priser:

[productgroups group=14 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PS3