Halo 4

Halo 4 kommer til en konsol nær dig!

Halo 4 er et spil til Xbox 360, der er undervejs.

Halo 4 bliver det første spil i rækken af en ny trilogi ved navn ”The Reclaimer Trilogy.”

HALO 4 kommer snart på gaden - se pris her.

Mens de forrige spil i Halo-serien blev udviklet af Bungie, bliver det nye spil kreeret af 343 Industries.
Halo 4 markerer begyndelsen på en ny start i serien, der indtil videre har solgt over 40 millioner eksemplarer verden over og inspireret mange romaner, actionfilm og tegneserier.

Spillet udkommer den 6. november 2012, og mange fans venter i ulidelig spænding på, at spillet rammer gaden.

Plottet i Halo 4

I slipstreamen fra Halo 3 vender hovedpersonen Master Chief tilbage og konfronterer sin egen skæbne i kampen mod det onde, der truer hele universets skæbne.
Halo 4 markerer starten på en ny trilogi, og spillet ventes at udkomme den 6. november 2012.

Efter at være blevet tabt i rummet i slutningen af Halo 3 vender Master Chief og Cortana tilbage til vraget af UNSC-frigatten ”Forward Unto Dawn.” De befinder sig pludseligt på en mystisk planet, der tidligere kun var set i slutningen af Halo 3, hvis man gennemførte spillet på det sværeste level.

Historien i Halo 4 vil være mindre fokuseret på skyde-genren, og den vil snarere handle om mystik, udforskning og opdagelse.

Udviklere har beskrevet spillet som stort i omfang, og de mener også, at spillet vil vise, hvordan menneskerne og UNSC har tilpasset sig mere til galaksen efter slutningen på deres krig mod pagten.

Desuden vil det ses, hvordan menneskene har tilpasset sig den nye teknologi.
I modsætning til den forrige trilogi er det her fra starten bestemt, at Halo 4 skal være en ny trilogi, og desuden vil udviklerne 343 Industries være mere opmærksomme på, at der skal være kontinuitet mellem Halo 4 og de fremtidige udgivelser i serien.

Udvikling i Halo-spillene

Halo 4 blev officielt annonceret i juni 2011 på E3 2011, og spillets kreative team, der tæller næsten 200 personer, bliver ledet af chefen Josh Holmes.

Halo 4 vil forsætte i bedste stil og samme tradition som forgængerne i rækken af udgivelser, og hovedpersonen, Master Chef, vil være mere udviklet ”i dybden” end tidligere.

Master Chefs forhold til Cortana vil desuden være mere nært end tidligere, og Chefs rustning har gennemgået et nyt design. Det siges cheap replica rolex, at den rustning, man lige nu kan se i spillets trailer, ikke er den endelige løsning, da spillet stadig er under udvikling.

Spiludvikleren Frank O’ Connor siger, at der bliver foretaget radikale ændringer, hvad angår både Chefs og Cartonas karakterer. Der vil også være andre ændringer, og nogle af dem handler om grafikken – mens andre omhandler dramaturgien i spillet.
En ekstra lille bonus blev offentliggjort den 11. april 2012, da den britiske musikproducer Neil Davidge proklamerede, at han ville stå bag det meste af soundtracket til Halo 4.

Neil vil tilføre spillet en smule ”romantik”, hvordan det så end skal forstås, mens der vil være flere elektroniske lyde.

Neil Davidge vil dog i Halo 4 bibeholde det meste af det oprindelige touch fra dengang, det første eksemplar af spilserien udkom for ca. 10 år siden.

Halo 4 kommer til at koste DKK 449,- til Xbox 360 og kan forudbestilles her < <

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser