Køb Fifa 12 til PS3

FIFA 12

Bestil FIFA 2012

Aktuelle priser på Fifa 12 – 2012:

[productgroups group=5 template=new_categories.phtml]

Så kan du godt begynde at kridte støvlerne; FIFA 12 er nemlig på trapperne og rammer gaden den 30. september 2011.

FIFA 2012 er baseret på en ny Impact-spilmotor, en fysik-spilmotor, der er skabt for at imitere en virkelig fodboldspillers bevægelser så godt som muligt, så fodboldspillerne i FIFA 12 spiller fodbold, der virker mere realistisk, end det har været tilfældet med de tidligere udgivelser i FIFA-serien.

Du kommer til at opleve realistiske scener, når spillerne kæmper om bolden og presser hinanden fysisk. Og du kommer til at opleve et væld af forskellige situationer hver gang, du kommer i nærkamp med en modspiller. Det bliver aldrig kedeligt!

De nyskabende tiltag i FIFA 12 vil gøre spillet mere omfattende og vanedannende. Spillerne dribler med en præcision, der giver bedre resultater, når bolden befinder sig i et tæt område af spillere.

Derudover er der blevet lagt mere vægt på forsvarsspillet i FIFA 12, for at gøre det mere nærværende og realistisk, som det er i virkeligheden.

Forsvarsspillet er mere taktisk betonet, og evnen til at opfatte modstanderens afleveringer er ligeså vigtig som de almindelige tacklinger.

De computerstyrede spillere er i FIFA 12 udstyret med en 2012 ”Pro Player”-intelligens, som gør, at de kan handle på egen hånd og opfatte sine medspilleres styrker og svagheder.
Menuerne, du bevæger dig rundt i, er nemme og overskuelige, og der er mere end 500 forskellige hold repræsenteret i spillet.

Vidste du, at…

Impact-spilmotoren har været under udvikling i to år. Den er skabt til at levere realistiske og fysiske situationer på de digitale fodboldbaner.

I FIFA 12 figurerer de virkelighedstro skader – Impact-spilmotoren følger nærkampene i realtime og følger skadesniveauet på hver enkelt spiller.

Det er fx ikke altid uden omkostninger at sende en småskadet spiller på banen – præcis som i virkeligheden kan det gå galt – og det replika ure skal man have med i overvejelserne.

Kampene præsenteres i ny stil – sådan som man ser dem på et almindeligt tv – i hvert fald så godt, som det lader sig gøre grafisk i disse tider.

Der er bedre lyseffekter, tilskuerne er mere autentiske, og kameravinklerne får hver kamp til at virke mere realistisk.

De over 500 forskellige klubber råder over mere end 15.000 spillere.

Se en trailer for FIFA 2012 her:

[productgroups group=5 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PS3