FIFA 13

Klar til FIFA 13?

Hvert år kommer Electronic Arts nye udgave af millionsællerten FIFA. I år er selvfølgelig ingen undtagelse, men er det pengene værd at smide efter? Vi tager et kig på 13’-udgaven af fodboldspillet, hvor man naturligvis kan spille som alle de store stjerner og klubber som forgængerne. Så nu er det tid til at fyre frispark i kassen som Ronaldo, redde en friløber som Manuel Neuer og orkestrere endnu flere angreb som Xavi.

Årets FIFA-spil FIFA 13 – har en stor bunke tilføjelser til det allerede velfungerende og gode gameplay.
Du kan i den nye udgave bedre end nogensinde styre dine driblinger.

Styringen er simpelthen blevet mere følsom, og det gør, at du med et simpelt ryk med joysticket kan narre et helt forsvar. Du får nemmere ved at afvise syngende tacklinger og sætte direkte modspillere af.

Selve driblingerne bliver også mere komplekse, uden at det dog bliver sværere at spille. Man får bare flere muligheder for at drible forbi modspillerne.

FIFA 13 til ps3, Xbox 360, pc og wii - anmeldelse lige her

I FIFA 13 bliver der også en synlig forskel på teknikniveauet hos de enkelte spillere. Hvor en spiller som Lionel Messi nemt kan tæmme også tvivlsomme afleveringer, kræver det mere af spilleren, hvis man spiller med et mindre teknisk mandskab. Du skal med andre ord bruge flere kræfter på at lægge gode, præcise afleveringer for at skabe hul gennem modstandernes forsvar.

Angrebene bliver mere avancerede. Nu tænker spillerne hurtigere og arbejder hårdere for at finde hullerne bag forsvarerne, som de kan løbe i for at få store målchancer. Den nye intelligens hos spillerne giver dig som spiller endnu flere muligheder for at få puttet bolden i kassen. Løbemønstre, ryk i dybden og maskerede afleveringer er nogle af de nye muligheder som angrebsspiller.

Den såkaldte Player Impact Engine giver de enkelte fodboldspillere flere muligheder. Nu kan forsvarsspillerne eksempelvis stresse angribere, før de modtager bolden til at lave dårlige førstegangsberøringer, og man skal som spiller tænke mere i løbebaner, når modstanderne kan rive og bruge fysik til at stoppe en offensiv spiller i fremdrift.

Derudover er der kommet nye smarte funktioner, for eksempel kan du nu lave finurlige og taktiske frisparkskombinationer, dommerne er blevet skarpere til at træffe de korrekte beslutninger, nye jubelscener, når du drøner bolden i mål og meget, meget mere.

FIFA 13 leverer en regulær klasseopdatering til den i forvejen velfungerende serie. Så hvis du er fodboldinteresseret, bør du ikke snyde dig selv for dette spil.

FIFA 13 udkommer den 27. september 2012 til Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS, Wii U, Android, iPad, iPhone, PSP og PS2.

[productgroups group=43 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser