Infamous 2 ps3

Infamous 2

Infamous 2 (PS3)

[productgroups group=15 template=new_categories.phtml]

Spiludvikleren Sucker Punch er på banen igen med Infamous 2.

Denne gang er der en del ændringer i spillet bl.a. af hovedfiguren Cole McGrath, og der er ikke kun tale om non stop-action, da spillet stikker en del dybere.

Selv om det originale Infamous-spil var på gaden i 2009, indrømmer Sucker Punch, at de kun er halvvejs med den opfølgende 2’er, og det skyldes bl.a., at de vil lytte til ønskerne fra spillets fans og lave ændringer i spillet, så det bliver nøjagtigt, som alle ønsker.

Efter den første udgivelse i spilserien samler den nye udgave af spillet tråden op, og Cole McGrath er på banen for at tilegne sig nye superkræfter i New Marias – en by, der minder om New Orleans – så han på et tidspunkt kan tage kampen op mod ”The Beast” og uskadeliggøre ham.

Plottet bag Infamous 2 er at forøge Cole McGrath’s styrke, og det udløser masser af ødelæggelse.

Bevæbnet med en todelt piggestav, der er ladet med høj elektricitet, er McGrath i stand til at udløse vilde tornadoer, som det blev set, da spillets beta-version blev demonstreret. En helikopter blev beskudt og blev mildest talt uskadeliggjort.

Alt dette foregår, mens spilleren flår miljøet fra hinanden for at tilegne sig nye superkræfter.

Selv om demonstrationen af beta-versionen af spillet viste lidt fejl, er detaljerne og ødelæggelserne i spillet et skue, der er værd at se.

Mens McGrath jagter en superskurk, der hedder Bertrand og minder om senator Robert Kelly fra X-Men-serien, er det tydeligt, at monstre og mutanter, der plager byen, vil spille en central rolle i Infamous 2.

Efter demonstrationen af beta-versionen af Infamous 2 var ovre, var folk i tvivl om, hvordan spillet ville blive modtaget af fansene, og nogle fans vil nok ikke være helt tilfredse med spillet. Men samtidig kan det også være svært at gøre alle tilfredse, da vi er forskellige.

[productgroups group=15 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PS3