Uncharted 2 – Among Thieves

I spillet Uncharted 2 – Among Thieves vender skattejægeren Nathan Drake tilbage i et hæsblæsende skydespil, der er skabt af producenten Naughty Dog. Spillet findes indtil videre kun til Playstation 3.

Hovedpersonen Nathan Drake føler sig forfulgt, og han må vende tilbage til den farlige verden med tyve og mordere, som han tidligere forlod.

En mystisk genstand sender Drake på en mission for at finde den sagnomspundne Himalaya-dal, Shambhala, og han bliver viklet ind i et farligt katten-efter-musen-spil mod en flygtet krigsforbryder, der vil mere end blot at erobre de påståede rigdomme i byen, som er en skat efterladt af ingen ringere end Marco Polo.

I spillet bliver man præsenteret for de klassiske scenarier som fx sunkne templer, øde byer og ruiner, og man bliver udsat for mange forskellige hoved- og bipersoner, der er med til at give spillet en god virkelighedsfornemmelse.
Nathan Drake er i spillet både elegant og atletisk, og man kommer som spiller både til at opleve det platformsagtige, der bliver mixet med skydesekvenser lidt i dur med Splinter Cell.

Det, der er med til at give en god oplevelse af spillet er, at producenten Naughty Dog formår at variere gameplayet, så man som spiller kan få lov til at tælle til ti, ligesom en skuespiller kan holde en kort pause i talestrømmen på scenen, så publikum kan nå at sluge pointerne
Dette er med til at variere spillet, og det højner niveauet.

Uncharted 2 – Among Thieves

Grafikken er desuden noget af det bedste, der er set på markedet til denne type konsol. Den er smuk og koncentreret og afvikles uden grimme kanter og andre fejl. På soundtrack-siden bliver vi ligeledes præsenteret for en flot eventyragtig lyd.

Det får du med Uncharted 2 – Among Thieves

Fritflydende gunplay

Fed action med skuddueller, slagsmål og platformspil

En populær spilleoplevelse

Spillet imponerer egentlig ikke i forhold til at være nyskabende, men alligevel tiltaler det mange pga. det drengerøvsagtige præg, der er typisk for eventyrfilm. Ja, det føles næsten som om, spillet er produceret af Blockbuster.

God fornøjelse!

Gode links om Uncharted 2 – Among Thieves
Shacknews

Find og køb billige spil her
.
.
.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, playstation