WWE ’12 Wrestling

WWE ’12 Wrestling

[productgroups group=31 template=new_categories.phtml]

Enhver mester må genopfinde sig selv, og enhver superstjerne gennemgår en udvikling! Dette er tydeligt med figurerne i dette spil, der er tilbage – større, stærkere og bedre!

WWE-oplevelsen, du har efterspurgt, er endelig mulig at få hjem i stuen.

THQ’s flagskib i selskabets WWE-serie er genfødt, og du får den bedste og mest realistiske action nogensinde.

Et sindssygt gameplay sikrer dig en god oplevelse, og ved hjælp af ”Predator-teknologien” får du den bedste simulation af wrestling nogensinde.

WWE ’12 er snart på trapperne – helt præcist udgives spillet den 25. november 2011 – og det bliver udgivet af THQ til Playstation 3, Wii og Xbox 360.

WWE '12 Wrestling - the road to Wrestlemania - kæb, bestil og find pris her
Gameplayet i WWE 12 har gennemgået en forandring. Det er slut med dele af brydningen, og figurerne i spillet udfører nu anderledes bevægelser, der er baseret på modstandernes fysiske styrke.

Spillerne har nu mulighed for at angribe, selv om de ligger ned, og spillets kunstige intelligens sørger bl.a. for at spillerne ikke kan udføre de samme angrebsmetoder igen og igen, så spiloplevelsen bliver mere realistisk.

En ny feature, der hedder ”Dynamic Comebacks”, giver spilleren chancen for – når spilleren er såret – at udføre en række bevægelser, der til sidst giver udslag i to sidste træk, der kan hjælpe med at få styr på kampen igen.

WWE Universe-featuren vender tilbage, og den giver mere uforudsigelige begivenheder, der baserer sig på spillerens valg. The ”Road to Wrestlemania” vender ligeledes tilbage – dog i et andet format – så historien udspiller sig over 18 måneder omfattende to WrestleManias, og historien er delt i tre.

Glæd dig, til spillet rammer gaden!

[productgroups group=31 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser