Star Wars – The Old Republic

Star Wars – The Old Republic (PC)
Køb Star Wars – The Old Republic (PC) spil

Star Wars – The Old Republic til PC på banen

[productgroups group=35 template=new_categories.phtml]

LucasArts og Bioware, en betydelig del af Electronic Arts Inc., annoncerede den 21. oktober 2009, at en ny udgave af Star Wars ville udkomme under navnet ”The Old Republic”.

Med Star Wars – The Old Republic får du naturligvis muligheden for at benytte dig af den massive online multiplayer-funktion, når du spiller på PC.
Spillet har en innovativ tilgangsmåde til interaktiv underholdning med en god historie, dynamiske kampscener og intelligente karakterer.

I Star Wars: The Old Republic vil spillerne opleve en tid tusindvis af år før opstandelsen af Darth Wader, da krigen mellem Den Gamle Republik og Sith imperiet delte galaksen i to.

Spillerne kan vælge at spille Jedi, Sith eller en kombination af andre Star Wars-roller, hvor man kan definere sin egen personlige historie.
Afhængig af spilleren selv vil ens kompagnoner hjælpe eller forråde én ud fra spillerens handlinger.

Spillerne kan også vælge at gå sammen med venner og i fællesskab klare utrolige udfordringer med dynamiske kampevner.

Historien bag Star Wars
Den Galaktiske Republik var i generationer en bastion for freden mellem stridende stjernesystemer.
Med beskyttelse fra Jedi-vagter havde republikken håb for at udbrede civilisationen og galaktisk sammenhold.
Dybt i ukendt rum var Sith imperiet under udvikling, ledt af mørke Sith Lords, der drømte om galaktisk overdømme og hævn over Jedi-fjenderne.

Efter århundreders forarbejde blev det tid til, at Sith skulle vende tilbage.
Med en hær af frygtløse tropper igangsatte Sith-kejseren et overraskelsesangreb, der hurtigt erobrede dusindvis af verdener og startede en krig af hidtil ukendte dimensioner.

Voldelige kampe kostede millioner livet. Overflade strukturen på den vand-dækkede planet Manaan blev fuldstændigt ødelagt, og det tvang Selkath til at vende tilbage til den undersøiske Verden.

Andre stjernesystemer blev ødelagt, mens nogle blev efterladt skadede.
Volden endte med, at Sith imperiet tvang Republikken til at underskrive den kontroversielle Coruscant-traktat.

I årene efter traktaten har frygten og uvisheden grebet galaksen og gjort Den Sjette Kejser i stand til at søge sine egne mystiske ønsker, mens republikken har brugt kræfter på at genopbygge sin infrastruktur og justere militære prioriteter til det nye galaktiske landskab.

Nu er spændingerne mellem Republikken og imperiet på sit højeste, og krige er brudt ud selv på den ellers så fredelige planet, Alderaan.
Den svære sandhed, som blev nedskrevet i Coruscant-traktaten, bliver revet itu ved sømmene, og en tilbagevendende krig over alt er uundgåelig.

En ny generation af helte, både lyse og mørke, gør deres bedste for at klare de svære tider og kæmpe for galaksens skæbne i dens mest desperate tidsalder.

Star Wars – The Old Republic til PC Trailer:

Glæd dig! Star Wars – The Old Republic (PC) udkommer den 31. oktober 2010.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PC