Zumba Fitness Move (PS3)

Du har lyst til at bevæge dig – og helst så meget som muligt! Det er Zumba Fitness Move til PS3!

Med Wii Fits succes er vi begyndt at se en stor fremgang i antallet af fitness-agtige spil på de gængse spilkonsoller.

Det var kun et spørgsmål om tid, før Zumba Fitness blev til en realitet set i lyset af de mange andre ”bevægelses-spil”, der er udkommet på markedet.
Det store spørgsmål er naturligvis, om bevægelsescensoren, der er forbundet rundt om livet på spilleren, kan levere de rette målinger, så man kan se, hvor nøjagtigt spillerne gengiver Zumba Fitness’ dansetræk på skærmen? Og er det intensivt nok, til at spillerne vender tilbage?

Det overordnede dogme for Zumba Fitness Move er, at give spillerne lov til at tackle danserutiner som et middel til at få dem til at bevæge sig, og for at spillerne kan tabe sig i vægt.
Spillerens ultimative mål er at efterligne de fiktive dansere, der optræder på skærmen,

Spillet giver mulighed for, at op til fire spillere kan game samtidig.
Som single player kan du gå i krig med ”Zumba Party Mode”, hvor du progressivt arbejder dig frem gennem de forskellige klasser.
Zumba Class og Single Routine giver dig mulighed for at vælge mellem en masse forskellige individuelle danserutiner af varierende længde og intensivitet.

Som en sjov feature har du i spillet en træningsdagbog, hvor du fører regnskab over dine træningspas, og derudover kan du holde øje med, om der sker forandringer i din vægt.

Hvis du har lyst til selskab, når du spiller, er der også en løsning på det: Du kan spille de forskellige modes i spillet med flere spillere, enten fiktive i form af ”Online Zumba Session”, eller i form af rigtige personer.

Du forstår sikkert ideen bag Zumba Fitness, eftersom dans længe har været betragtet som en rigtig god måde at tabe sig på.

Der er dog et lille problem, og det er den minimale brug af Playstation move controll, der måler, hvor nøjagtigt du emulerer de bevægelser, du ser på skærmen.
Så sandt som det er sagt, kan du ganske enkelt nøjes med at svinge controlleren rundt i din hånd og stadig optjene energi. Dette kan betragtes som, at interaktionen mellem dig og spillet mere er til for syns skyld end for at gøre spillet realistisk.

Den visuelle præsentation i Zumba Fitness Move er ret lille.
Mens du kan finde forskellige dansestudier, varierer det overordnede tema og danserne i spillet meget lidt.
Danserne er meget realistiske i deres design og bevægelser, men det er kun et lille højdepunkt i en ellers middelmådig visuel præstation.

Hvis der er et absolut højdepunkt i spillet, må det være soundtracket, der indeholder noget yderst velkomponeret musik, der varierer bredt og rammer mange genrer.
Fx er der salsa og reggaeton – og alt der i mellem.

Man kan kun ønske sig, at producenterne havde gjort sig ligeså umaget med nogle af de andre dele af spillet, der halter lidt.

Konlusion på Zumba Fitness Move til PS3
Zumba Fitness til PS3 er i bund og grund en fin idé, men det samlede indtryk giver nogle ridser i lakken.
Læs mere om Zumba Fitness Move (PS3)

Interaktionen mellem spillet og controlleren er ikke optimal, og det giver nogle ulemper, så spillet ikke bliver helt så godt, som det kunne fortjene.
Men der er nok på den anden side andre, der ikke tænker så meget over dette, og synes spillet er super fedt, og soundtracket er dog også udmærket.

Zumba Fitness Move (PS3) har releasedato: fredag 25. marts 2011. Bestil det her

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: PS3