Gran Turismo 5/PS3

gran-turismo-5-screen
Som i prologen til Gran Turismo 5 er Ferrari nu en del af den imponerende samling biler. Du kan køre med over 900 forskellige biler på bl.a. banen, der er kendt fra tv-programmet Top Gear. Spørgsmålet er, om du kan slå ”The Stig” i de samme superbiler, som han kører i på denne bane?

En feature, der længe har været savnet er, at du kan gøre skade på bilerne undervejs i løbene. Det kommer til at gå vildt for sig, når op til 16 biler kører ræs samtidig, når spillet spilles online.

Det får du med Gran Turismo 5

Biler:
Over 900 forskellige biler

Baner:
Over 20 steder
Over 70 variationer

Fysikstation:
Ny fysikstation
Overtuning af biler
Skade
Bevægelige dele på banen
De nyeste hybrid- og elbiler

Arcade mode:
Her kan du spille både singleplayer og spille med delt skærm og være to spillere

GT-spildel
Verdenskort
Min garage
Bilforhandler
Tuningværksted
Mesterskabsløb
Licensprøve

Der er masser af flere features, som du kan se på nettet via de links, vi skriver i bunden af denne artikel.

Gran Turismo 5 gameplay
Vi vil i det følgende gå lidt mere i dybden af spillet og få klargjort nogle flere ting omkring GT 5

Bilerne i spillet

Fra velkendte til udenlandske sportsbiler, hverdagsbiler og eksklusive sedanbiler, ja, endda sjældne historiske biler og superbiler: Med Gran Turismo 5 får du det hele! I denne udgave af spillet får Lamborghini og andre biler også debut for første gang i serien af Gran turismo-spil.

gran-turismo-5-lamboSom det ses på billedet er bl.a. Lamborghini Countach’s 25-års-jubilæumsudgave med i spillet, og det er absolut værd at prøve den.

Endnu en klassebil, der er med i Gran Turismo 5 er Ferrari Enzo ’02, der er en specialudgave, der blev designet for at fejre 55 års-fødselsdag.

gran-turismo-5-ferrari

Disse baner er med i spillet

Du får 35 baner med i alt 70 lay-out-variationer.
Løbene foregår på en stor samling af forskellige baner, bl.a. urbane baner, hvor du drøner igennem byer over hele Verden.
Der er også en del baner, der får comeback fra Gran Turismo 4, og bl.a. den berømte Nürnburgring er en genganger i GT 5.

Release-dato:

Vi venter stadig på en udgivelsesdato, men hold øjne og ører åbne, for spillet er lige på trapperne! Find evt. rabatkoder eller som de siger i England discount vouchers til GT5.

Nyttige links:

Officiel Gran Turismo site

Trailer:
Gran Turismo 5

Find og køb billige spil her
.
.
.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser

2 kommentarer

  1. Gran turismo 5, er overvurderet.
    Selve grafikken er flot og alt muligt, men resten er noget rod. Det er som om det er bygget til en maskine med en processer der er dobbelt så hurtig.

    Det tager evigheder, at loade banerne og det er ikke sådan at maskinen husker banerne. Nej det er hver gang, også hvis man skal spille den samme bane to gange lige efter hinanden.

    Bilforhandlerne er også en gang rod, de er blandet sammen i en stor pærevælling. Det er næsten som, at købe en rigtig bil ved en brugtbils forhandler. Man føler sig snydt.
    Jeg havde forventet mere, og specielt efter alle de gange udgivelsen er blevet udskudt.

Der er lukket for kommentarer.