Assetto Corsa Competizione

Efter jeg har spillet acc, kan jeg sige at jeg elsker spillet. Det har et super godt community, og der er mange muligheder for at komme ind i store ræs. Jeg kørte et 6 timers ræs med 2 som jeg mødte over spilet. Det var super sjovt og svært.

Spillet har et safety rating system, som betyder at man bliver vurderet på hvordan man køre så man kommer sammen med andre folk der køre lige så godt som en selv. Det dårlige ved dette er at det tager lang tid at få den op, og når folk online smadre ind i dig, så går din rating ned selvom det ikke var din skyld.

Dog køre de feste folk godt, da det er et rimeligt seriøst spil. Jeg vil nok ikke anbefale spillet hvis man ikke har kørt mange bilspil før.

Man skal også være klar på at ligge ekstra penge ind i spillet hvis man vil have ekstra biler og baner, men dette er fint fordi alle baner er laser scanned så det er 100% ligesom i virkeligheden

ACC får 4 ud af 5 stjerner.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser