Fyr den af med Angry Birds-trilogien!

Angry Birds er ikke kun et spil – det er et kæmpe fænomen!

Angry Birds-spillene er nogle af de mest populære spil overhovedet lige nu, og de er blevet downloadet over 12 millioner gange til iPhone, iPad og iPod Touch.
Spillet kan bruges på næsten alle platforme som fx Android, Nintendo 3DS, Windows Phone, Google Plus, Facebook og mange flere.
Det skønnes forsigtigt, at mere end 1 milliard mennesker overalt på jorden spiller Angry Birds, og nu er de forskellige udgaver af spillet så samlet i en trilogi, der snart lander til Xbox 360.

Men er det ligeså god en oplevelse at spille Angry Birds på Xbox, som det er at spille det på mobilen?.

Det finske Rovios populære spil er som sagt landet til Xbox 360 i form af Angry Birds Trilogy, der indeholder de tre bedst sælgende Angry Birds-spil i rækken; klassikeren ”Angry Birds”, ”Angry Birds Seasons” og ”Angry Birds Rio.” Den nye trilogi indeholder også alle udvidelserne til disse spil samt 19 nye, fede baner, der dog først skal ”unlockes” ved at gennemføre alle de originale baner først.

Angry Birds Triology - triologien er kompletAlt i alt er der over 700 baner, og der er virkelig mange timers sjov i trilogien!

Kender du ikke til Angry Birds, kan du få en kort introduktion her:

Det simple plot i spillet er, at en flok slemme, grønne grise har stjålet fuglenes æg, men det vil fuglene overhovedet ikke finde sig i! Derfor tager de hævn ved – vha. en slangebøsse – at skyde forskellige typer fugle efter grisene for at slå dem ihjel, så de kan få deres æg retur.
Simpelt, men ret morsomt faktisk, og underholdningen er i top! Med den formel kan spillet hurtigt blive vanedannende!

I spillet har man forskellige typer af fugle med både styrker og svagheder, og nogle af fuglene er fx ikke særligt effektive, når der skydes mod hårde overflader, mens andre kan droppe bomber, dele sig i tre mindre fragmenter eller sætte ekstra fart på med ”turbo.”

På Xboxen kan Angry Birds Trilogy spilles med både joystick og Kinnect-sensoren, men de fleste er enige om, at det er sjovest og mest behageligt at spille med joysticket, da det er ret svært at skyde præcist med Kinnect-funktionen.

Grafikken i trilogien er flot og imponerende, og der er ikke meget mere tilbage at ønske sig, da alt går op i en højere enhed.

HD-opløsningen er rigtigt flot på en fladskærm, og alt kører flydende.

Det eneste, man kan brokke sig over ved Angry Birds Trilogy, er prisen på de ca. 250 kr., da man kan få alt indhold på nær de 19 nye baner til 18 kr. til iPhone og 54 kr., hvis man spiller på sin iPad.

Men selvom prisen er lidt pebret, er trilogien stadig sjov at spille, og der er virkelig mange timers underholdning i vente, hvis man vælger at investere i Angry Birds Trilogy til Xbox 360.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, XBOX 360