BeamNG.Drive – Crash Simulator

BeamNG.Drive en bil simulator som kan gøre alt. Spillet er meste kendt for den SoftBody-physics, som er betyder at bilerne struktur er realistisk, altså når du køre galt i spillet går bilen i stykker på samme måde som den ville i virkeligheden.

BeamNG.Drive har virkelig gode Driving physics det føles realistisk når du køre. Spillet er dog ikke særlig god til at simulere racerbiler, men normalle personbiler er den fantastisk til. BeamNG.Drive har også givet os muligheden for at tune vores biler, vi kan ændre alt ved dem. Der er allerede en masse setups til hver bil, men hvis du bedre selv kan lide at lave din bil, så har du muligheden.

Lidt mere om SoftBody-physics.

SoftBody-physics er kernen i det her spil, det er nærmest grunden til at man køber lige præcis det her spil. Hvis vi starter med at sameligne BeamNG.Drive med andre spil.

Til højre har vi BeamNG.Drive, og til venstre er Forza Horizon 5

Som du kan se er beamNG.Drive rigtig god til simulere crashes. Men de har også en rigtig god ai. Når man starter BeamNG.Drive op og begynder at køre kan man vælge om man vil have trafik eller om man bare selv vil køre. Der er også muligheden at få politi, som kan jagte dig.

I Opdateringen 0.26 blev grafiker meget bedre, før var BeamNG.Drive bagud, men nu er de foran. De har også tilføjet “Bloom” Som gør at når du køre hurtigt så føles det hurtigt. I mange spil når man køre 150 km/h ser det ikke ud af meget, men når du køre den samme fart i BeamNG.Drive føler du det går alt for hurtigt.

Selvom spillet har nogle fede features som ingen andre har, mangler de content. Der er ikke nok maps, og heller ikke nok biler. Alt dette skal nok komme da spillet stadig er i Beta, men det er noget man lige skal tænke over før mann køber spillet. Dog er der mods lavet af spillet community, som plejer at være rigtig gode.

Den største fejl og en ting som de skal skynde sig med er multiplayer, lige nu er den eneste måde at spille multiplayer på BeamMP. Dette er et ustabilt mod, hvor man altid plejer at skulle rode lidt med det før det virker, så det ville være en god ide hvis de fik lave det selv.

BeamNG.Drive er rater jeg som en 3.5 ud af 5 stjerner. – Spillet har mange fede ting som ingen andre har men der er ingen gode missioner som man kan lave, man ender altid med bare at køre rundt uden mening.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser

Èn kommentar

Der er lukket for kommentarer.