Aliens Colonial Marines

Aliens: Colonial Marines

Det er endnu uvist, hvornår Aliens: Colonial Marines udkommer, men du kan her få et lille indblik i, hvad du kan vente dig af dette spil.

[productgroups group=34 template=new_categories.phtml]

I spillet er spillerne en del af United States Colonial Marines, og de er tvunget til at forberede sig på et alien-angreb, der er mere voldsomt end nogensinde før.

Drevet af en spændende og original historie, der er skrevet af de kendte forfattere Bradley Thompson og David Weddle, vil Aliens-spillet bibeholde det atmosfæriske udseende og filmiske indtryk. Og via en ny generation af teknologi vil man få en helt ny alien-oplevelse.

Med de klassiske våben – alt fra flammekastere til rifler – plus en masse nyt udstyr, vil kampene blive udkæmpet i et holdbaseret kampsystem, og spillerne vil med tiden blive en del af den amerikanske hærs elitesoldater.

Med klaustrofobiske omgivelser, et fedt soundtrack og en multitude af overraskelser og choks, vil spillerne kæmpe imod horder af onde aliens.
Aliens: Colonial Marines
Mere info om Aliens: Colonial Marines

Aliens. Colonial Marines er et holdbaseret førstepersons-skydespil, hvor spilleren kontrollerer fire soldater med hver sin personlighed og hver sit våben. Der er også muligt at kontrollere bestemte stykker landjord i spillet.

Hver spiller kan bære ekstra våben – udover flammekaster og riffel – kan man også vælge pistol, smartgun, RPG og mange slags granater.

De onde aliens, som soldaterne kæmper imod, er ubehagelige, og de sniger sig fx op på soldaterne, som er tvunget til at kæmpe taktisk for at uskadeliggøre dem.
Du vil i spillet møde flere forskellige typer aliens med hver sin måde at angribe på.
Af typer af aliens kan fx nævnes ”Facehuggers”, der forsøger af fastgøre sig til spillernes ansigter, mens en anden type af rumvæsener, der kaldes ”Runners”, er hurtigere end andre, og gør alt for at spionere imod soldaterne.

Multiplayer-delen

Er du træt af at game alene, er der mulighed for at spille multiplayer-delen af spillet, og her kan du spille med split screen, ligesom det er set med andre spil.

Du kan også spille multiplayer online med andre spillere via din konsol. Det kræver, at hver spiller har sin egen konsol.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser