Epic Mickey 2: The Power of Two

Mickey vender tilbage, og denne gang har han selskab i Epic Mickey 2: The Power of Two

Da Mickey for første gang slog sig løs som hovedperson i eget spil på Nintendo Wii, var det en stor succes. Nytænkning og originalitet prægede spilleoplevelsen, og mange børn og barnlige sjæle nød gensynene med scenerne i spillet, der var taget ud af kendte tegnefilm.

Epic Mickey 2: The Power of Two til Xbox 360, Palystation 3, wii og pcNu vender succesfiguren Mickey Mouse så tilbage. Og denne gang får han følgeskab af en af det første spils markante figurer, nemlig Oswald the Rabbit, som faktisk var den første figur, som Walt Disney skabte og som blandt andet var forløberen for Mickey Mouse.

Dette samspil mellem de to karakterer får helt afgørende betydning for historien, idet du ved forskellige forhindringer og afgørende beslutninger kan vælge, hvilken figur der skal løse udfordringen. Derved får din fornemmelse og dit valg indflydelse på, hvordan historien i Epic Mickey 2: The Power of Two kommer til at forløbe.

Du kan også spille sammen med en kammerat, der udfylder rollen som Oswald, mens figuren også kan indstilles til at blive styret af konsollen.

Musik er en meget stor del af spillet ganske som virkelighedens Disney-film. Du får som spiller mulighed for at påvirke sangene, og du kan faktisk også bestemme sangenes udtryk, så de passer i historien.

Selvfølgelig har Mickey Mouse igen sin pensel samt blæk og fortynder, som var noget af charmen ved det første spil i serien. Med det som hjælpemidler kan du male en bro over vandet, fjerne en mur, få liv tilbage i den grå by osv. Det er helt bogstaveligt talt kun fantasien, der sætter grænser, da udviklerne bag, Junction Point Studios, virkelig har lagt hovedet i blød for at finde de sjoveste baner for dig som spiller at gennemføre.

Epic Mickey 2 er god underholdning for de spillere, der kender Disney-universet, men derudover er det også et platformspil af de absolut bedre, hvorfor nye spillere sagtens kan starte her.

Epic Mickey 2: The Power of Two udkommer den 18. november til Xbox 360, Playstation 3 og Nintendo Wii.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser