The Sims 3

The Sims 3 – Ambitions (PC)

The Sims 3 – Ambitions (PC)
Alt godt kommer til den, der venter! Sådan lyder et gammelt ordsprog, og det samme gør sig gældende for den nye udvidelsespakke til The Sims 3 – Ambitions.
The Sims-spillene har gennem årene vundet stor popularitet, og med den nye udvidelse får du mange store oplevelser.

>> KØB SPILLET HER!

Med den nye udvidelsespakke kan du selv vælge, om dine spillere skal være fx helte, hårde forretningsmænd eller kriminelle.

Vi publicerer her den officielle pressemeddelelse, som selskabet bag The Sims 3 – Ambitions, Electronic Arts, har udgivet:

Electronic Arts Inc.’s EA Play Label annoncerede i dag, at The Sims 3 Drømmejob-udvidelsespakken er under udvikling og udkommer i juni, 2010. The Sims 3 Drømmejob, der bliver den anden udvidelsespakke til The Sims 3, giver spillerne mulighed for at afprøve en række forskellige valg og karrierer under deres simmeres liv, som får stor indflydelse på den samlede spiloplevelse og hele den digitale verden.

Som spiller får du direkte kontrol over dine simmeres arbejde, mens de er på job, og kan dermed vælge, hvordan de virtuelle dage skal udvikle sig. Spillerne kan vælge at tage på hjemmebesøg for at redde liv i rollen som læge eller træffe mere tvivlsomme valg og teste eksperimentel medicin på deres patienter. De kan også vælge en tilværelse som heltemodig brandmand, som kaster sig frygtløs ind i flammerne eller bare smadre deres ofres hjem til ukendelighed med deres brandøkse. Eller de kan forsøge at løse indviklede kriminalsager som detektiv og selv vælge, om de vil bruge list eller brutal vold i mørke gyder for at slå kloen i forbryderne.

“Det store udvalg af karrierer, som man kan vælge imellem, er helt uovertruffen, og vi har aldrig tidligere givet spillerne mulighed for at følge med deres simmere på arbejde og påvirke, hvordan de opfører sig dér,” sagde Scott Evans, leder af The Sims-studiet hos EA. “The Sims 3 Drømmejob ændrer det. Spillernes handlinger på jobbet får direkte betydning for simmernes liv, omgangskreds og samfund og bliver en ekstremt vigtig del af, hvordan man spiller The Sims 3.”

Spillerne vil nu kunne prøve nogle af verdens mest spændende og varierede jobs. I The Sims 3 Drømmejob kan man således bl.a. vælge at jagte onde ånder som spøgelsesjæger, opfinde utrolige og potentielt livsfarlige maskiner som nørdet opfinder, skabe kunstneriske mesterværker som skulptør og bruge alle midler til at løse spændende gåder som detektiv med dusinvis af sager at nærstudere og utallige spor at følge.
Derudover vil spillerne være i stand til at ændre både byens udseende og stemning ved at vælge en karriere som arkitekt og direkte påvirke deres nabolag med den udvidede køb-og-byg-funktion. Vælger man en karriere som stylist, kan man med det nye tattoo-system give spillerne mulighed for at give den virtuelle verden en stilig eller langt ude overhaling. For første gang vil spillerne selv styre, hvordan deres simmeres karrierer udvikler sig og bestemme, om de vil arbejde for det gode eller onde, vælge kreative eller tekniske fag eller klatre målrettet op ad karrierestigen eller bare tage en slapper. På den måde vil simmernes fremtid, succes eller fiasko være helt og holdent i spillernes hænder.

Som man kan se af teksten, er der altså mange muligheder i The Sims 3 – Ambitions, hvor man kan udleve drømmen som en anden karakter, hvor man selv vælger fremtiden for sine figurer.

Tips om The Sims 3 – Ambitions
Som du nok har lagt mærke til, bliver titlen på spillet omtalt som både ”The Sims 3 Drømmejob” og ”The Sims 3 Ambition”, men dette skal du ikke lade dig forvirre af. Der er tale om det samme spil, man kalder det dog ”Ambitions” i USA, mens det herhjemme bliver kaldt ”Drømmejob”.

Udover, at spillet udkommer til PC, går firmaet bag spillet, Electonic Arts, også og pønser på at udgive spillet til de almindelige konsoller såsom Xbox og PS3 senere på året, hvor der muligvis bliver tale om en form for Facebook-integration.

Spillet udkommer i Danmark den 3. juni 2010, så du kan godt begynde at glæde dig.

The Sims 3 – Ambitions Trailer:

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PC

6 kommentarer

  1. Hej. Jeg har købt the sims 3 drømmejob, og jeg kan få alle de jobs der er, undtagen lægen. Kan det passe at man ikke kan blive læge, selvom det står på pakken?

    Mvh. Cathrine.

  2. Du kan godt blive læge. Du skal gå hen på hospitalet &’ så begynde din udd. der.
    Hvordan bliver man tatovør? 😀

  3. du går hen til der hvor man kan blive frisør og så tror jeg du kan snakke men ham der laver tatoveriner om du kan blive tatovør

  4. Min søster og jeg har ‘The sims 3: drømmejob’

    Min søster kan vælge dagplejer som job, men det kan jeg ikke. Hvordan vælger jeg det?

Der er lukket for kommentarer.