The Last of Us

The Last of Us (PS3)

The Last of Us er et upcoming action/horror-eventyrspil, der er på vej til PS3. Spillet forventes at ramme gaden den 14. juni 2013 ifølge flere kilder

Spillets plot
Den voksne Joel og den unge Ellie er de sidste blandt de overlevende i Naughty Dogs fremtidsdystopy – kort sagt er de The Last of US – og som et umage par bliver deres skæbner forbundet, da Joel får missionen af bringe Ellie tværs over landet. Fra Boston på østkysten til et sted på vestkysten.

Dette er i sig selv en stor opgave, fordi Ellie i starten ikke stoler på den ambivalente Joel, der mestrer det tvivlsomme job som illegal smugler i en af landets karantænezoner, der er styret af USAs militær.

Og dette bliver kun gjort sværere af det faktum, at en dødelig svampeinfektion har forvandlet de forenede stater til en livsfarlig ødemark og dræbt millioner af mennesker

Gameplay
The Last of Us anvender tredjepersons-fortællervinkel, og spilleren vil tage kontrollen over Joel, mens Ellie bliver styret af AI.

Spillet vil indeholde skudkampe mod de inficerede, tidligere mennesker, og overleverne – de mennesker, der ikke er inficeret af virussen – er fjendtlige over for Joel og Ellie.

En ny gameplay feature, som udviklerne af spillet kalder ”Dynamic Stealth”, betyder, at der er mange typer af strategier og teknikker, spilleren kan bruge på ethvert tidspunkt, hver gang de går en ny situation i møde, hvor fjenden vil reagere forskelligt fra gang til gang.

Udviklerne i Naughty Dog har udviklet et AI-system, der hedder ”Balance of Power, og dette nye system giver modstanderne mulighed for at reagere realistisk i enhver kampscene ved at gemme sig og søge ly, hvis de ser spilleren. De kan samtidig kalde på hjælp, hvis de får brug for det og udnytte fordelene i spillerens svagheder, som når Joel fx løber tør for ammunition.
The Last of Us
Spillets udvikling
Spillet blev først set som en ”teaser” før Spike Video Game Awards i 2011, og det blev proklameret dengang, at du ikke ville tro dine egne øjne, når spillet ramte gaden.

Trailere for spillet viste en apokalyptisk event indeholdende oprør, epidemier, karantæne og vold.

Naughty Dogs vicedirektør, Evan Wells, har postet nye detaljer om The Last of Us på PlayStation-bloggen:

”The Last of US er en genredefinerende oplevelse, der blander overlevelses-action i en historie, der fortæller om en moderne form for pest, der udrydder menneskene. (…) Dette tvinger de efterladte til at dræbe for at skaffe mad, våben og hvad de ellers kan finde.
Joel er en overlever, mens Ellie er en modig, ung teenagepige, der er mere moden, end andre på hendes alder.
De må trods deres forskelle arbejde sammen for at overleve deres tur fra øst- mod vestkysten.

Glæd dig til at fingrene i spillet, når det udkommer 14. juni. Læs mere om The Last of Us

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PS3