Might and Magic Heroes VI

Might and Magic Heroes VI

Might and Magic Heroes VI (6) / PC

[productgroups group=10 template=new_categories.phtml]

Spillet Might and Magic Heroes 6 tager sin begyndelse 400 år før handlingen i Heroes V og præsenterer en lang række af helte, der slår på tæven i et højt tempo i en episk fortælling.

Englene i spillet planlægger at genstarte en krig mod deres ærkefjender, der aldrig har været afsluttet, og disse fjender bliver betegnet som ”de Ansigtsløse”.

En legendarisk ærkeengel-general vender tilbage uden sine kræfter og med sår på sjælen efter den blodige ”War of Elders”.

Han lever på håbet om at kunne genskabe sine kræfter og overtage kontrollen over Ashan.

Et eventyr begynder, hvor han kæmper for at smadre sine fjender, de Ansigtsløse og Dæmonerne, men han har undervurderet styrken hos Griffin-dynastiet.

Griffin-heltenes skæbner ligger i spillernes hænder.

Du kan glæde dig til en stor oplevelse med spillet, der er designet i samspil mellem spiludviklerne Black Hole og mange af spillets fans.

Du kommer til at opleve den unikke blanding af strategi og RPG. Du kommer til at udforske enorme, eventyrlige baner, og du kan samle ressourcer og bygge storslåede byer.

Finpuds din teknik og få dine krigere til at stige i graderne.

Du kan rekruttere tropper og gøre dem klar til at kæmpe på dine slagmarker.

Form din egen skæbne ved at føre Griffin-dynastiets helte igennem den spændende historie.
Genopdag de mange ting i M&M-universet som fx fantastiske landskaber og skabninger i Ashan. Der er kælet for 3D-grafikken og de mange nye fabeldyr er flotte.

Du kan dele dine oplevelser i spillets community og poste indhold eller konkurrere med dine venner i den nye og intelligente online-brugerflade.

Se her, hvad du også har brug for at vide

Heroes VI introducerer et ”rygte-system”, der i al sin enkelthed går ud på at føre dig ud ad to forskellige stier; aktiv/offensiv eller defensiv.

Dette system bestemmer, hvilken slutning, du kan forvente i spillets epilog.

Spiller du aggressivt, vil du sandsynligvis ende på ”the Blood path”.

Rygte-systemet spiller også en rolle i forhold til dine avancerede klasser.

Du får et bedre rygte, hvis du lader dine fjender flygte.

Spillet er delt i tre, og disse dele er: Prologen, kampagnerne (hvor du selv bestemmer, hvilken rækkefølge, du vil spille dem i) samt epilogen, der kan tage dig ud ad to forskellige stier som beskrevet i det ovenstående.

[productgroups group=10 template=new_categories.phtml]

Might and Magic Heroes VI Trailer

Releasedato: 8. september 2011

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PC