Elder Scrolls V: Skyrim ps3

Elder Scrolls V: Skyrim

Elder Scrolls V: Skyrim (PS3)

[productgroups group=8 template=new_categories.phtml]

Rollespilsserien Elder Scrolls er efterhånden blevet en serie med mange år på bagen.

Nogle af spillene i serien har været fabelagtige som fx Morrowind og Oblivion, og denne gang tager spillet sin handling i Skyrim – et bjergrigt hjemsted i norden for Nordfolket.

Nordfolket består af en race af stolte og dygtige krigere.

I Elder Scrolls Skyrim er en ondskab fra fortiden dukket op igen i form af drager og med hele universet på spil, truer de med at ødelægge alt, og mens Tamril Emperiet står på randen af sammenbrud, er der virkelig lagt op til et spændende eventyr.

Hele verden venter på en frelser, der kan redde dem, som det står i profetierne, og denne rolle udfyldes af Dragonborn – en helt, der er født med helt specielle kræfter.

Som i de tidligere udgaver af dette spil bliver du ført ind i en fascinerende og levende verden. NPCerne passer sig selv, konverserer med hinanden og opfører sig meget ægte og realistisk.

Du kreerer selv din spilkarakter, og du bestemmer selv, hvilken type helt, du ønsker at være.

Du får gode muligheder for at sætte dit eget fingeraftryk på udviklingen i den åbne verden, hvor der er masser af frihed.

Lidt mere om gameplayet i Elder Scrolls V: Skyrim
Som spiller kan man frit bevæge sig mellem de fem store byer i Skyrim og udvidelserne i den vilde natur. Mens man besøger byerne, kan man frit lave aktiviteter som fx madlavning, landbrug eller minedrift.

Spilleren genererer flere kræfter ved at øge sine færdigheder.
Våbnene designer spilleren selv ved en smedje, og de bliver designet, så de passer til begge hænder på spilleren, så de kan bruges så optimalt som muligt.

Grafikken i Elder Scrolls er unik – i en klasse for sig – og vind og vejr spiller en vigtig rolle. Du får udsigt over de høje tinder, som er helt speciel.

Hvad enten du er på vej igennem en mørk grotte eller bevæger dig i et handelsområde i en storby, vil du opleve de meget levende omgivelser.

Lidt korte facts om Elder Scrolls V: Skyrim

Elder Scrolls er et klassisk spil af Bethesda, der også stod bag det storslåede Fallout 3.

Dragerne er tilbage i spillet. Måske det værste monster af dem alle, der kombinerer hjernemusklerne med en enorm fysisk styrke.

Åben verden: Du træffer selv valgene, og hvornår du vil gå videre i historien.

Vælg mellem flere hundrede våben og evner – det nye karaktersystem i spillet lader dig spille, som du lyster.

Elder Scrolls V: Skyrim Debut Trailer

Releasedato: 11. november 2011

Aktuelle priser på Elder Scrolls V: Skyrim:

[productgroups group=8 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PS3