Assasin’s Creed 2

Assasin’s Creed 2 til Xbox 360, Playstation og PC
Assasin’s Creed 2 er et action- og eventyrspil kreeret af Ubisoft Montreal til Xbox 360, Playstation 3 og Microsoft Windows.
Spillet er en efterfølger til Assasin’s Creed og blev udgivet til konsollerne i november 2009, mens det ventes at udkomme til pc i februar 2010.

Gameplay
I Assasin’s Creed 2 spiller man som i den første udgave af spillet rollen som snigmorderen Ezio Auditore i slutningen af det 14. århundrede.
Spillet foregår i Firenze, Toscana og Venedig og udgør en smukkere kulisse, end tilfældet var med forgængeren.
I starten af spillet ser man Ezio som en fredsommelig livsnyder, der laver drengestreger, men da hans familie senere bliver politisk forrådt og hans fader bliver hængt, er han nødt til at påtage sig faderens tidligere rolle som snigmorder. Med andre ord, blodet kommer til at flyde i stride strømme!

Ezio finder i faderens gemmer en del våben, og Ezios onkel tilbyder ham og hans nærmeste familie, at de kan bo på hans landejendom.
Onklen Mario forbereder og træner Ezio til kamp og leder ham på sporet af dem, der forrådte hans familie. Ezio følger sporene, og spillet er nu for alvor i gang.
Spillet er opbygget omkring en god historie, og der er bl.a. andet en ny funktion, hvor man kan optjene penge, som kan bruges til bedre og mere kraftige våben og rustninger.

Ezio har mange funktioner og kan bl.a. svømme og have et overblik som en ørn, som gør, at han kan identificere bestemte folk og områder på lang afstand.

Ezio har også mange fede våben som fx et giftigt sværd.

Grafik og andre indtryk

Grafikken i Assasin’s Creed 2 er væsentlig bedre end i 1’eren, og den gør, at spillet samlet set er bedre end sin forgænger.
Ezio er flot animeret, og hans bevægelser er yderst livagtige, om end han svømmer, løber eller kravler rundt på hustage.

Dermed har 2’eren taget spillet ind i en ny liga, og må betegnes som blandt de bedste inden for genren.

Spillet har også en ret god levetid, da det tager forholdsvis lang tid at gennemføre

Screen Shot fra Assasin’s Creed 2

Se flere flotte screen shots fra Eurogamer Assasin’s Creed 2.

Find mere info og supplerende informationer Assasin’s Creed 2.

Find og køb billige spil her
.
.
.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser