Optimalt bredbånd til gaming

Elsker du online gaming? Så vælg den rette bredbåndsforbindelse

Online gaming er populær som aldrig før, og flere og flere danskere bruger flere timer på online gaming. Hvorfor ikke gøre din oplevelse endnu bedre ved at vælge den rette bredbåndsforbindelse, som virkelig kan gøre din spilleoplevelse uforglemmelig.

Gør din spilleoplevelse helt fantastisk

Det er virkelig en irritations-og frustrations moment på det højeste niveau, når man sidder og spiller online og forbindelse lagger. Det er med til at ødelægge hele spilleoplevelsen, så man slet ikke kan nyde den. Bredbåndsguiden har skrevet en dybdegående artikel om betydning af bredbånd til gaming. For at kunne skabe de bedste forudsætninger for en god online gaming oplevelse er der en række faktorer som du skal holde øje med.

Stabilitet er et must

Først og fremmest er stabilitet en meget vigtig faktor, når du er på jagt efter bredbåndsløsninger til gaming. Ved at have en god stabilitet betyder det, at du ikke vil opleve større udsving i hastigheden hvilket er med til at give dig en bedre spilleoplevelse. For at sikker kan det kun anbefales at du vælger bredbåndsforbindelse via DSL, fibernet eller kabelnet. I dette tilfælde skal du ikke vælge mobilt bredbånd eller trådløse forbindelse, da dette ikke vil give dig samme stabilitet.

Hastigheden skal være i orden

Den anden faktor er hastighed. I princippet spiller hastighed ikke den store rolle, men for at være på den sikre side er det altid fornuftigt at vælge minimum 20Mbit, i tilfældet af at du deler din forbindelse med andre i dit hjem. På den måde er du sikker på, at du får nok Mbit, når du sidder og spiller, samtidigt med at resten af husstanden ikke mærker forskel i deres brug af internettet.

Latency og ping

Sidst og ikke mindst er der latency, som er altafgørende for en perfekt online gaming oplevelse. I korte træk betyder latency ”lag” og udtrykker forsinkelsen der kan opstå mellem signalet fra én server til en anden. Det er derfor vigtigt at kigge efter et lavere latency i en bredbåndsforbindelse for at få den bedste oplevelse. Ping bliver typisk set opdelt som 30ms som god gaming-ping, 30-60 ms er acceptabelt, 60-90 er dårlig gaming-ping og alt over 90 ms er uegnet gaming-ping. For at sige det på godt dansk så har valget af bredbåndsteknologien en stor indflydelse, hvor fibernet tilbyder de laveste ping-tider, derefter kabelforbindelser og DSL.

Skab overblik med Bredbåndsguiden

Via Bredbåndsguiden har du mulighed for at skabe det nødvendige overblik over dine bredbåndsmuligheder når det kommer til valget af internet via DSL, fibernet eller kabelnet. Nemt og hurtigt får du indsigt i hastigheder, bindingspriser, aktuelle tilbud og priser.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Artikler

Èn kommentar

Der er lukket for kommentarer.