Vind rigtige penge i Farmville

Zynga, der står bag nogle af de allermest populære spil på Facebook, træder ud af legestuen og lancerer spil, hvor du kan vinde cool cash.

Er du aktiv på Facebook, kender du også Zynga. Det amerikanske spiludviklingsselskab står bag successer som Farmville, Mafia Wars, Empires & Allies samt mange flere, der underholder millioner af mennesker verden over hver eneste dag året rundt.

Zynga står også bag verdens største online pokerrum; Zynga Poker, hvor langt over 30 millioner brugere dyster om chips og ære gennem døgnets 24 timer.

Nu er Zynga imidlertid parate til at tage springet ud i den virkelige verden. Selskabet har indgået partnerskab med det velrenommerede online spilleselskab; bwin.party Digital Entertainment om at udbyde spil om rigtige penge.

Selv om Zynga således træder ud i en hård og kynisk verden, så vil selskabet uden tvivl bibeholde det sociale fokus, der kendes fra Facebook-spillene, for fortsat at skille sig ud fra, hvad der ellers findes på markedet.
zynga-poker
Det forventes derfor, at det bliver langt lettere at interagere med de øvrige spillere under spillene hos Zynga ift., hvad der ellers kendes fra online gaming i dag.

I første omgang har Zynga valgt at benytte det britiske marked som prøveklud for sine nye spil, men med licens i Gibraltar kommer spillene nok til at fortsætte ud i resten af verden, så snart man har fået ryddet de værste begyndervanskeligheder af vejen og sikret sig, at konceptet holder.

Sikkert er det, at Zynga kommer til at tilbyde poker og de klassiske casinospil som roulette, blackjack og spillemaskiner, men Zynga-portefølgen rummer langt større perspektiver for total nytænkning af pengespil på nettet.

Forestil dig f.eks. Farmville med penge på spil, eller kontant belønning for at få etableret en succesrig restaurant i Chefville…
Pludselig virker de hundredevis af timer, man har ”spildt” på at få sine køer til at opføre sig ordentligt og hønsene til at lægge æg som en rigtig god investering.

Medvirkende til Zyngas beslutning om at træde ind på markedet for ”rigtig” online gaming er uden tvivl en skuffende børsintroduktion fra 2011, hvor aktiekursens udvikling slet ikke kunne leve op til det forventede.

Zynga har derfor været tvunget til at finde på nye måder at tjene penge på, og da lanceringen af reel online gaming samtidig frigør selskabet fra afhængigheden af Facebook, har der været rigelig grund til at gøre op med den hidtidige holdning om, at man kun ville udbyde spil om virtuelle gevinster.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Kategoriseret som: Artikler