Driver San Francisco PS3

Driver San Francisco

Driver San Francisco

Aktuelle dagspriser på Driver San Francisco:

[productgroups group=3 template=new_categories.phtml]

San Francisco står over for en alvorlig trussel, da lederen af byens kriminelle underverden, Charles Jericho, atter er på fri fod.

Der er kun én mand, der tør stille sig op imod denne onde skurk, en mand der har brugt hele sit liv på at køre gaderne tynde for at sætte forbrydere bag tremmer.

Men vil han fange Jericho, må han begive sig ud på det, der meget vel kan blive hans sidste køretur.
Heltens navn er John Tanner, og han er ”The Driver.”

Driver San Francisco er skabt af Ubisoft Reflections, og de har samlet skaberne af det oprindelige spil for at markere et comeback for spillet, der er solgt i 14 millioner eksemplarer.
Driver san francisco til ps3 køb det billigt her!
Som spiller agerer du John Tanner i en hæsblæsende menneskejagt i San Francisco, og den nye spilopbygning giver mulighed for at vælge mellem hundredevis af køretøjer, så du hele tiden kan være der, hvor det sker.

Med den unikke spilstyring, realistiske køreegenskaber og tidsløse univers, får du en filminspireret biljagtsoplevelse.

Kort om Driver San Francisco:

Oplev et filminspireret spilmiljø med store ”flydere”, løs affjedring, lange lige stykker vej, der er ideelle til drifting, krydret med skarpe hjørner og vilde biljagter midt i voldsom trafik.

Spillet er bygget op omkring et spændende plot – drevet at et personligt vendetta vil Tanner utrætteligt jagte Jericho – og det bringer ham helt ud på de yderste tangenter, hvor der ingen vej er tilbage.

Da Tanner kommer sig efter en alvorlig ulykke, opdager han, at han er kommet i besiddelse af en ny evne: Han kan skifte køretøj og overtage styringen.

Der er over 200 kilometer vej at tilbagelægge i Driver San Francisco, over Golden Gate Bridge og igennem de klassiske landskaber i byen.

Skift fra bil til bil og bliv en del af de forskellige indbyggeres liv, mens du møder en masse forskellige figurer med hver deres unikke indstilling til tilværelsen

Du kan opleve 9 forskellige vilde og vanedannende online-varianter med en shift-funktion, hvor du kan være hvor som helst, når som helst.

Du kan køre ind i, følge efter og overhale dine venner i offline split-screen og online-varianter.

Du kan gemme og forevige de bedste situationer, du kommer ud for i spillet, og du kan anvende instruktør-gengivelses-funktionen, hvor du kan redigere og dele dine film.

Tag pulsen på dine køreegenskaber med 20 udfordrende ræs og 80 udfordringer spredt ud over hele byen.
Som det er kendt fra bla. GTA, er der ligeledes en radio i spillet, der giver dig 60 friske tunes med sange fra berømte kunstnere og ikke mindst det originale Driver tema.

Driver San Francisco – PS3 trailer:

Releasedato: 1.september 2011

Køb Driver San Francisco – PS3 >>

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: Anmeldelser, PS3