Dragon Age II til PC

Dragon Age II (PC)

Dragon Age II (PC)

Spilfirmaet Bioware har lyttet til ønskerne fra konsolspillerne, og de er gået tilbage til tegnebrættet med Dragon Age II.

Den første udgave af spillet var ikke den smukkeste, og kampscenerne var heller ikke de bedste, men med den nye version af Dragon Age kan fansene forvente et af de mest underholdene rollespil af slagsen.

Holdet bag Dragon Age II har gjort de visuelle effekter bedre, gjort spillet mere action-præget og har tilført spillet et nyt plot. Derudover er kampscenerne blevet vildere, så adrenalinen pumper hurtigere hos spilleren.

De visuelle forbedringer er delt i tre: En forhøjelse af grusomheden i spillet, blodigt og sexet.

Folkene bag spillet vil ikke kun gøre spillet mere blodigt for blodets skyld, men også for at gøre indtryk. Selvom et par af de kvindelige spillere i spillet ikke just er klædt på til kamp, har verden stadig brug for et ægte følelsesmæssigt respons, der gør spillet attraktivt for brugerne.

Der er blevet skruet op for de grusomme scener i spillet, og kunst-arten er blevet mere explicit for at gøre forventningens glæde større.

En kort intro til gameplayet i Dragon Age II
Som en af de få står du tilbage, mens dit hjem er forvandlet til ruiner. Du er nu tvunget til at kæmpe for dit liv i en konstant foranderlig verden.

Dit eneste kort på hånden er, at du må samle en flok af de bedste allierede og opbygge rigdom og berømmelse for at sikre din plads i historieskrivningen.

Spillet er historien om, hvordan verden ændrede sig for altid.

I Dragon Age II kan du:

– Starte et helt nyt eventyr, der udfolder sig over et helt årti og udfolder sig i takt med dine beslutninger
– Tænke som en general og kæmpe som en spartaner med en ny, smart kampteknik, der placerer dig midt i kampens centrum, uanset om du er magiker, slagsbror eller kriger.
– Bevæge dig dybere og dybere ind i en fantasiverden med en helt unik filmisk oplevelse, der fanger dig fra starten.

Spillet udkommer torsdag den 10. marts 2011, så du kan godt begynde at glæde dig.

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: PC