Legend of Zelda: Skyward Sword

Legend of Zelda: Skyward Sword

[productgroups group=30 template=new_categories.phtml]

Links sværd svinges med hjælp fra Wii MotionPlus, og dit sværd er din Nunchuk!
Nu får du endelig at mærke, hvordan det er at være Hero of Time!

The Legend of Zelda (Skyward Sword) er et action/eventyr-spil udviklet til Wii-konsollen, og det er for tiden under udvikling af Nintendo Entertainment Analysis and Development. Spillet forventes udgivet den 18. november 2011 i Europa og den 20. november 2011 i USA.

Gameplay i Legend of Zelda: Skyward Sword
Skywards Sword adskiller sig fra de tidligere udgivelser af Legend of Zelda med underjordiske opdagelser og anderledes overjordisk handling.

Måden at styre spillet på er lidt anderledes, og måden at håndtere sværdet på foregår via Wii MotionPlus.

I kontrast til tidligere udgivelser af Zelda-spillene handler det hele ikke kun om at time sine angreb, men også på målet, dvs. at angribe i den retning, spillerne bevæger sig.

Legend of Zelda: Skyward Sword - læs anmeldelse, priser og sammenlignUd over sværdet er der supplerende våben som fx flyvende biller, der kan samle ting sammen fra distancen, en pisk, der kan stjæle ting fra fjenden samt bomber, slangebøsser og flitsbuer, der også kan betjenes via Wii MotionPlus.

Plot
I seriens kronologi er Skyward Sword en forløber for udgivelsen Ocarina of Times, og inkarnationen af hovedpersonen Link er født og opvokset i Skyloft, en gruppe af øer, der flyder over skyerne.
En dag opdager Link Skyward-sværdet og opdager senere et land under skyerne, der styres af onde magter.

Ved hjælp af sværdet rejser Link frem og tilbage mellem jord og skyer, og det går langsomt op for Link, hvorfor de to verdener er adskilt.

I modsætning til de andre spil i serien er Zelda ikke en prinsesse, men en barndomsven til Link, og da Zelda forsvinder, er Link nødt til at finde hende. Men det er ikke nemt, da han har en ond modstander i dæmonen Lord Ghirahim, der er en mystisk og magtfuld karakter, som regerer jorden under himmelen, og hans mission er af ukendte grunde at kidnappe Zelda.

En sjov måde at spille Zelda på
Med Wii MotionPlus og din Nunchuk i hånden er du klar til oplevelsen af at stå med dit eget sværd i hånden, og den mindste bevægelse bliver registreret, som når du fx eliminerer din fjende ved at hæve sværdet højt over hovedet og hugge til!

Bomberne kan placeres på samme måde som i Twilight Princess, langs jorden, men du kan også vælge at ”bowle” bomben, så du kan placere bomberne i huller i væggene eller andre steder.

[productgroups group=30 template=new_categories.phtml]

No votes yet.
Please wait...
Kategoriseret som: wii